Deni
Válasz gorcsy kommentjére
2011. jan. 22. 16:51

Nekem is vmi ilyesmi járt a fejemben de végül chekkeltem mert lejárt az időm és a totál blank 2es riveren hívott fél potot ott dobtam nagynehezen pedig nagyon nagyon leakartam callolni mert az A magast elégnek éreztem
Szóval sajna nemtudjuk mivel játszott így de legközelebb lecallolom:D+ inkább betelem a turnt

Pont ezért éri meg dupla ch/raise-t játszania value-ból. Tök felesleges védenie a lapját a húzóktól, mert a regek nagy része úgyse kéri a free card-ot.

want2push
Válasz gorcsy kommentjére
2011. jan. 27. 13:21

Azért checkolok mögé a turnön, mert itt túl sokszor fog marginal, de nálunk még jobb lapokkal callolni vagy c/r-elni egy betet. Például pár + pikk típusú lapokkal.

Ha meg jobbak vagyunk, akkor lehet riveren is jobbak leszünk, na meg még javulhatunk is.

nevergreen
Válasz want2push kommentjére
2011. jan. 27. 22:43

ezt betelném a turnön, Tori18+1. dupla c/r ritka, pont mert nem hiteles performansz. ha deepen akarna bepakolni sok pénzt, soha nem checkelne egy flop c/r után. erre sokszor kapnánk dobást, ha meg valami K-val vagy pár+fd-val potcontrolozik, van ~12 outunk, és nagyobb lesz a pot riveren.

spirited
Válasz nevergreen kommentjére
2011. jan. 28. 1:56

Turn check +1.

Élő ügyfélszolgálat