NL200 AKs turn kérdés
Poker hand played on PartyPoker with an unknown potsize - Pokerhand.org
Ellenfél ismeretlen 27 hand alapján 22/7/AF2 de ebből sok következtetést nemvonnék le
Ha turn bet akkor nyilván call is, bet? ha igen mennyit? ha nem blank riveren mi a terv?
betelnek 75-t
Sok lapot el tudsz dobatni, ha meg megad, akkor is van boven out.
Bet nagyot, izzadjon a 77.
Sokszor overpár lesz nála, amit nem próbálnék meg eldobatni. Check és nézük meg a rivert.
Sokszor overpár lesz nála, amit nem próbálnék meg eldobatni. Check és nézük meg a rivert.
Bala+1
Nem szeretnék most checkraise-t kapni. Ingyenkártyát kaptunk a flush draw-hoz.
Bala+1
Nem szeretnék most checkraise-t kapni. Ingyenkártyát kaptunk a flush draw-hoz.
Ilyen flop után csak J+ spade-eket betelnék, mert egy 88-99 se nagyon fog dobni barrelre. Jobb a check imo.
Tekintve a számait, UTG pozícióját, és hogy oop ezen a flopon c/c-t játszott a zónája jelentős része overpár, amivel a turnön jó eséllyel c/r, esetleg c/c játékra készül. Ezen ellenfél ellen jobbnak tűnik a turn check behind.
Poker hand played on PartyPoker with a pot size of $210 - Pokerhand.org
Itt a vége. Én is úgy gondoltam hogy rosszabbat úgysem fog dobni ezért passzoltam mögé. A river elég blank ő meg belehív fél potot.
Mást nemnagyon ad elő mint pocket párt de AA KK QQ nemjátsza ilyen passzívan JJ-re ráillik TTel nagyobbat hívna talán 88-99el meg nagyon ritkán látok ilyen value betet 3bet potban. 3ból 1szer jó lesz itt a call? Lehet rosszul gondolom ám de elég szűk az a range amivel itt hívna és jobb nálam, vagy nem?