Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200: all in megadás a flopon két párral

rechtoris83
Válasz 5OfAKind kommentjére
2007. ápr. 30. 15:52

Én saját tapasztalatban bízom nem a matekban…

Amíg nem ismerem elégé ellenfelem addig ilyen esetben, dobtam volna... én annak a híve vagyok hogy az ember csak akkor eredményes ha a nagy potokat megnyeri s közben kicsiket veszti el… szerintem pl. 10h 8h is lehet nála vagy más kellemetlen lap… ebben az esetben hagynám neki vigye itt a 2 pár is kevés…igaz nem játszom olyan magos vakokért de láttam én már limpelni fazont QQ s én AJ top pair rainbow flop.. 1ső kezem volt az asztalnál senkit se ismertem… elbuktam a fél bankomat… azóta első 35-40 leosztás semmi extra kockázat, csak ha feltérképeztem ki, mit, hogy..

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2007. ápr. 30. 16:50

Sajnos KT-se volt, méghozzá a kőr királlyal. :(

Csak most kapcsolódom be, de én KT-re tippeltem volna kőr nélkül...
Sztem ezt a partit - tekintve azt, hogy ellenfeledről nem volt kialakult képed - rosszul játszottad meg. Túl sok kockázat felvállalni ezt.
Szerintem egy ilyen helyzetben AJ ismeretlen ellen tuti dobó, de az AQ is, ami nem sokkal ér többet...nem túl sok olyan hand van, ami lever... szerintem preflop játéka alapján egyedül a QJ lehetett volna olyan lap nála, amivel megver, ha pedig azzal ezt játsza..az nagyon gyenge játék lett volna részéről.

Élő ügyfélszolgálat