NL200: AQ - top 2 pár, egyszínű flop
Ma felléptem NL200-ra és jött is egy problémás hand. Már sokszor felmerült itt a fórumon, hogy monoton flopokon hogyan játsszunk erős, de nem nut lapokkal. Ez talán annyiban más helyzet, hogy 3 handed és sb vs bb.
Szóval mi a jó line ebben az esetben? Ki hogyan játszaná?
Full Tilt Poker No-Limit Hold'em, $2 BB (3 handed)
saw flop|saw showdown
Button ($188)
Hero ($212.85)
BB ($206.25) - 23/17/3.5 (450 hand)
Preflop: Hero is SB with :As: :Qc:
1 fold, Hero raises to $8, BB calls $6.
Flop: ($16) :2d: :Qd: :Ad: (2 players)
Hero bets $12, BB calls $12.
Turn: ($40) :6h: (2 players)
Hero bets $30, BB calls $30.
River: ($100) :3d: (2 players)
Hero bets $30, BB raises to $96, Hero folds.
Final Pot: $226
a flopbol csak 2 lap lathato, de gondolom a 3. is egy karo.
szerintem standard a lejatszas, attol kezdve, hogy megerkezett a 4. karo nem volt mit tenni
en is hamarosan keszulok nl100-200 valtasra (igaz mas site-on), majd szamolj be mekkora kulonbseg van szinvonalban!
ha elég agresszív/sokat floatol akkor turn cr-elnék.
riveren fölösleges betenni azt a 30-at 100as potra. ez szerintem nem egy tipikus bet/fold szitu, ugyanis rosszabb lapból nem nagyon fogsz valuet kiszedni, lévén h lejött a 4. szín. blocking betnek lehet, hogy jó, én szinte sosem csinálom, jó játékosok egyből kiszúrják és nincs kedvem még azzal is foglalkozni, hogy a jó lapjaimmal is block beteljek néha.
mindenestre ebben a formában én riveren check/foldolnék.
ha elég agresszív/sokat floatol akkor turn cr-elnék.
riveren fölösleges betenni azt a 30-at 100as potra. ez szerintem nem egy tipikus bet/fold szitu, ugyanis rosszabb lapból nem nagyon fogsz valuet kiszedni, lévén h lejött a 4. szín. blocking betnek lehet, hogy jó, én szinte sosem csinálom, jó játékosok egyből kiszúrják és nincs kedvem még azzal is foglalkozni, hogy a jó lapjaimmal is block beteljek néha.
mindenestre ebben a formában én riveren check/foldolnék.
ahogy már nilla is írta a river bet az ablakon kidobott pénz. persze ha elcsekkeled, valszeg emelni fog, de eléggé sansos, hoyg nem nálad van a jobb lap. turn c/r meg lehetett volan próbálni, persze csak ha kellően agresszív az ellen.
Igazatok van a river bettel kapcsolatban. Pénzkidobás...