Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > nl200 deep profitmaximalizálás

uzee101
Válasz Arsen kommentjére
2010. júl. 9. 16:47

set-el ezen a flopon az esetek nagyon nagy százalékában raisel.

De már a turn-re gondoltam. Bár QQval a flopon is jelezne. De hibázhat és probalhatja slowolni, bár a legrosszabb flop érkezett neki. Hmmm akkor is push most már :D

Koksi10
Válasz Arsen kommentjére
2010. júl. 9. 16:51

"Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH"

Megértem, hgy nem értesz velem egyet, de elolvastad amit írtam?:D Csak mert én is azt irtam hogy push 190 ig emelnék:)

uzee101
Válasz Koksi10 kommentjére
2010. júl. 9. 16:59

"Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH"

Megértem, hgy nem értesz velem egyet, de elolvastad amit írtam?:D Csak mert én is azt irtam hogy push 190 ig emelnék:)

LOL....Én nem azt írtam hogy NEM tetszik hanem azt hogy NEKEM tetszik !!!! de elolvastad amit írtam? :)

Koksi10
Válasz uzee101 kommentjére
2010. júl. 9. 17:17

Lol, bocs igazad van:)
T_T

mrj
Válasz Koksi10 kommentjére
2010. júl. 9. 17:22

Koksi már paranoiás:)

Terrorka
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 9. 21:59

A flop nagyobb hívással teljesen egyetértek, kicsit hívtam, és a turnön is.
Itt a vége a partinak, mivel elég aggro voltam így a reraise melett döntöttem, és ugy éreztem hogy ha kisebbet hívok vissza akkor még talán érezhet vmennyi FE -t az ellenfél, bár ez lehet hülyeség. Ellenfelünk 2 perc gondolkodás után végül dobott.

Turn: :Qd: ($35, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $24, pepe2008 raises to $72, Hero raises to $140, pepe2008 folds

Final Pot: $247

Hero wins $244 (net +$87)

mrj
Válasz Terrorka kommentjére
2010. júl. 9. 22:33

nem hiszem hogy itt érezhet FE-t.

ugyanígy játszom, kár hogy dobott.

Élő ügyfélszolgálat