set-el ezen a flopon az esetek nagyon nagy százalékában raisel.
"Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH"
Megértem, hgy nem értesz velem egyet, de elolvastad amit írtam?:D Csak mert én is azt irtam hogy push 190 ig emelnék:)
"Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH"
Megértem, hgy nem értesz velem egyet, de elolvastad amit írtam?:D Csak mert én is azt irtam hogy push 190 ig emelnék:)
Lol, bocs igazad van:)
T_T
Koksi már paranoiás:)
A flop nagyobb hívással teljesen egyetértek, kicsit hívtam, és a turnön is.
Itt a vége a partinak, mivel elég aggro voltam így a reraise melett döntöttem, és ugy éreztem hogy ha kisebbet hívok vissza akkor még talán érezhet vmennyi FE -t az ellenfél, bár ez lehet hülyeség. Ellenfelünk 2 perc gondolkodás után végül dobott.
Turn: :Qd: ($35, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $24, pepe2008 raises to $72, Hero raises to $140, pepe2008 folds
Final Pot: $247
Hero wins $244 (net +$87)
nem hiszem hogy itt érezhet FE-t.
ugyanígy játszom, kár hogy dobott.