mrj
2009. dec. 17. 2:38

nl200 flop drill, elenfél emel

$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG -PETOMA- ($170)
CO Hero ($200)
BTN NeedNewNutz ($247.55) 25/20/2,7 AGG 26%, 3bet pf 7,1%, fold to cbet 62% 9K hand, WTSD 27%
SB wiona ($431.05)
BB busybee36 ($281.05)

Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is CO :9c: :jc:
1 fold, Hero raises to $6, NeedNewNutz calls $6, 2 folds

Flop: :jh: :jd: :2s: ($15, 2 players)
Hero bets $10, NeedNewNutz raises to $24, Hero calls $14

Turn: :ts: ($63, 2 players)
Hero checks, NeedNewNutz checks

River: :5d: ($63, 2 players)
Hero bets $50, NeedNewNutz raises to $132, Hero folds

ezt eldobtam, de itt kb minden licitkör kérdéses.
Talán a floppon a call sztem a legjobb.
Ha a turnön emel? c/call és akkor c/f river?

A river bet foldról mi a véleményetek? igazából nem tudok a kezébe adni olyan lapot amivel kétszer visszaemel és hátul van. Leszámítva nyílván a blöffölket, de ahhoz ez az ellenfél sztem túlságosan passzív.
Azért valuebetelek itt nagyot, mert a határeset lapjaitól úgyis csak callt fogok kapni, és talán erre ritkábban fog visszajátszani jobb lap nélkül, illetve a board sem túl alkalmas rá.

vélemény?

pindrokk
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 17. 2:45

eldobtam volna én is de elég hülyén néznék.
ilyen passzívabb ellen ok ez a line, egy jó aggro ellenfél ellen reraiselném a flopot

pokerespeti
Válasz pindrokk kommentjére
2009. dec. 17. 9:56

Ha megnézzük a mutatóit akkor a dobás a helyes, bármennyire is jó ez a drill. Nagyon valószínű, hogy egy A-J van nála, a blöfföt kizárnám, nem az a típusú játékos. Tuti keze van, a hívása erőt mutat.
A kézben magas párokra pedig visszaemelt volna preflop.

olegg
Válasz pokerespeti kommentjére
2009. dec. 17. 11:36

Az ellenfél nagyon furcsán játszott, nagyon ritkán látni ilyen line-t. Ha már egyszer reraiselt a flopon, akkor miért checkeli el hátulról a turnt? Lehet, hogy valamelyik késői utcán esett le a kézbepárjához, vagy a Jx lapjához a fullja?

tentaculata
Válasz olegg kommentjére
2009. dec. 17. 15:04

Enemy egy jó játékosnak tűnt, sajnos flop agressziót nem tudtunk nézni. Kérdéses, hogy mennyire ismerhet Téged, mert ha igen, akkor ez a line lehet egy jobb fajta blöff is. Szóval historyval nem kizárt a call sem. Viszont nélküle fold.

Betsizehoz mit szóltok? Bennem felvetődött, hogy itt talán jobb lenne egy 1/2-1/3 körüli, akkor könnyebben indukálhatnánk, és az abból származó haszon kompenzálhatná azt, mikor a valuraiset callozzuk. Valamint pp-kel is könnyebben callozhat.

Élő ügyfélszolgálat