medgypeti
Válasz zoltanh kommentjére
2009. febr. 9. 15:21

medgypetivel ellentétben ez nálam is call pf. Idióta minreiseket szeretek megadni ilyen lapokkal ip. River visszatolni nem merném, de 100% callolnák.

OFF:
Peti te leléptél ongame-ről vagy csak elfelejdtettem a nevedet? :)

Kicsit pihentettem mostanában a játékot, videózgatok, olvasgatok.Ebben része van downswingnek is, de rájöttem, hogy elég sokminden javítanivaló van a játékomon, de majd msn-en mesélek:)

pilotkex
Válasz zoltanh kommentjére
2009. febr. 9. 15:42

Szerintem turn pot control jó megoldás, szerintem csak kész sor vagy full adná, esetleg egy erős 8x.

Ja, nekem is ez jutott eszembe. Pl 8T vagy A8, ha létezik olyan (az mondjuk semmiképp nem a pre 'emelőnél'). A fullokon kívül még egy 75 akadhatna be. Persze nem kell mindig falra festeni az ördögöt.

jav: szerintem amellyik terembe megengedik, hogy limpeljél ilyen lapokkal ott csináld ezt és postflop kell lejátszani a népet.

Abszolút egyetértek, ez omahában különösen így van. :D

pilotkex
Válasz pilotkex kommentjére
2009. febr. 9. 15:51

Amúgy csendes vége lett, mert sajnos eldobtam, és a másik is.
River potbet vhogy olyan timinggal jött, mint mikor monstert slowplayelnek, és megijed, h nem nyer vele semmit.
Asszem, ezért nem mertem megadni. A korábbi időzítésekből is vhogy ezt éreztem ki.
Attól függetlenül vszínű jó vagyok. A Caken nem ritkaság a river lopás, v próbálás.
Utólag turnön is inkább emelnék.
Köszi a kommenteket!

medgypeti
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 9. 15:54

fold pf, bet flop, bet turn, raise allin river.

minek adod meg pf, ha így játszod postflop??

Szerinted mi az a rosszabb lap amivel itt megadja az allint riveren?Szerintem itt egy A-ból nem tudunk többet kiszedni.

titcar
Válasz medgypeti kommentjére
2009. febr. 9. 16:04

Szerinted mi az a rosszabb lap amivel itt megadja az allint riveren?Szerintem itt egy A-ból nem tudunk többet kiszedni.

nem biztos azért, hogy egy AK mondjuk nem fizet ki, de egyébként ha dob az se baj, ha meg fullja volt, akkor elég érdekesen adta elő.

bojanika
2009. febr. 9. 16:11

Sztem csak call a river. Az se olyan "happy"...
Nem látom értelmét a reraise-nek, mert csak a jobb lap adja meg, és nagyon kevés olyan erősebb lap van, amit eldob (T8, J8, Q8???).

titcar
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 9. 16:16

Sztem csak call a river. Az se olyan "happy"...
Nem látom értelmét a reraise-nek, mert csak a jobb lap adja meg, és nagyon kevés olyan erősebb lap van, amit eldob (T8, J8, Q8???).

na mondjuk többek közt ezért is kellett volna emelni turnon, hogy lássuk, mi is a helyzet.

bojanika
2009. febr. 9. 16:26

na mondjuk többek közt ezért is kellett volna emelni turnon, hogy lássuk, mi is a helyzet.

Sőőőőt! Ha eldobjuk preflop, akkor nincs ez az egész macera. :D
Azonban így alakult, és ez alapján nálam a river: call.

Élő ügyfélszolgálat