Ő coach? Nem azért de egyáltalán nem volt erős playa. Játéka alapján 6maxosnak néztem aki néha HU-zik.
AZért azt se felejtsük, hogy az Ő range tele van suited connectorokkal. Feltételezem a 20% fent maradó részét ezek teszik ki. Tehát nála is előfordulhat magasabb fd.
nálam FL call TU ha javulunk hagyom blöffölni, ha betel akkor board függő eldobnám (bár sok a cbet, de én nit vagyok :( ) RI same ch/fold szar boardon. de én azért nem ezen a limiten játszok :P
Bala: Ha tiltel akkor turn miért jó a raise? ráadásul solid. és akkor riveren is megkell tolni egy 3/4 pb el gondolom?
nálam FL call TU ha javulunk hagyom blöffölni, ha betel akkor board függő eldobnám (bár sok a cbet, de én nit vagyok :( ) RI same ch/fold szar boardon. de én azért nem ezen a limiten játszok :P
Bala: Ha tiltel akkor turn miért jó a raise? ráadásul solid. és akkor riveren is megkell tolni egy 3/4 pb el gondolom?
dugiden már kb fél éve folyamatosan tilten van
flop raise/call nem opcio?
flop raise/call nem opcio?
Pre call std ilyen deepen a 3b range ellen, flop call jobb megint imo, blank turnon call szinten, broadwayeken sizingtol fuggoen lehet megraiselnem a pre 3b range miatt, ha trips, fd,esetleg gutter azt is cback 60-70% ban, attol fuggoen h itt jj,qq szeru lapokkal o ezt turnon bet- foldolja ilyen deepen vagy ch callra all be oop. Riveren ha allin megy es van rola timing tell lehet callozom alacsony turn, river lapok mellett, de ez mind dinamika fuggo... Foleg, h azt mondtad epp tilten volt. Mi volt a kimenetel amugy? Gl!
Cooler party volt. 5 turnon 70$-t betelt, ezt calloltam. Rivereltem a flösht, potbet all-in ment.
KKK volt nála.
az Ő helyében check foldoltad vagy bet foldoltad volna a top setet riveren?