ez ellen az ellenfél ellen biztos nem flatelem a turnt, főleg akkor nem, ha a dinamika olyan, hogy úgy gondolhatja, eleget blöffölünk itt. Be kell tolni, hogy elkapja a blöffünkket, (ha mégis jobbat mutat, be kell szurkolni a pár outunkat :), de ritkán lesz aggódnivalónk)
Valószínűleg tényéeg jobb a turn shove. Viszont ha már calloltunk turnon...riveren?
nekem tetszik a river Ch/C
Preflop és flopon dettó így játszanám, viszont turnön C/R all-in mennék.
Annyira float "szagú" a line-ja! Sztem Ő nm gondol így bele, mint Te vagy a jobb regulárok, csak teszem fel elhatározza már flop előtt, de legtöbbször flopon,h. Ő itt és most floatolni fog bmi legyen. Megtetszik neki egy line és "rászakad". Próbálj meg az Ő buksiával gondolkodni. Az alap,h. minden szarral callolni fogja a 3betünket (én any suited lapokon se lepődnék meg, pölö akár J2s vagy T4s). Flopon raisel, mert sokszor tud dobatni, továbbá kegyetlen sokmindent elő tud adni.. kedvező turn és rivereken "simán" tud dobatni.
Ilyen enemy ellen ez nm dobható sztem,még 160 bb deep sem.
Valószínűleg tényéeg jobb a turn shove. Viszont ha már calloltunk turnon...riveren?
Ja bocs rosszul írtam, mert nem csak kész lapokat ad elő floppon hanem rengeted draw-t. De akkor se hiba sztem a call.
Én szinte snap calloltam. Többiek véleményére voltam kíváncsi. AMúgy meggyőztetek, jobb a turn check-raise all-in.
Az ellenfél jellemzői, valamint az alapján, hogy a flopon (98, J8), de a turnön (pl. T8, J8) is sok 8-as típusú lappal csak checkol, szép volt a játékod, legalábbis van ésszerűség a megadásban (főleg, ha az asztalnál is érezted, hogy jó a dolog!). Ez, ha 8-as, akkor leginkább 78 lehet.
Hát igen, az esély megvan. De HU-ban be kell vállalni a varianciát, nagyon ritkán kapsz coolereket.