Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > Nl200 HU KJoval kínos szitu OOP.

Wasp
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 19. 21:31

ez ellen az ellenfél ellen biztos nem flatelem a turnt, főleg akkor nem, ha a dinamika olyan, hogy úgy gondolhatja, eleget blöffölünk itt. Be kell tolni, hogy elkapja a blöffünkket, (ha mégis jobbat mutat, be kell szurkolni a pár outunkat :), de ritkán lesz aggódnivalónk)

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 19. 21:44

Valószínűleg tényéeg jobb a turn shove. Viszont ha már calloltunk turnon...riveren?

Wasp
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 19. 22:02

nekem tetszik a river Ch/C

ouchi
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 20. 16:17

Preflop és flopon dettó így játszanám, viszont turnön C/R all-in mennék.
Annyira float "szagú" a line-ja! Sztem Ő nm gondol így bele, mint Te vagy a jobb regulárok, csak teszem fel elhatározza már flop előtt, de legtöbbször flopon,h. Ő itt és most floatolni fog bmi legyen. Megtetszik neki egy line és "rászakad". Próbálj meg az Ő buksiával gondolkodni. Az alap,h. minden szarral callolni fogja a 3betünket (én any suited lapokon se lepődnék meg, pölö akár J2s vagy T4s). Flopon raisel, mert sokszor tud dobatni, továbbá kegyetlen sokmindent elő tud adni.. kedvező turn és rivereken "simán" tud dobatni.
Ilyen enemy ellen ez nm dobható sztem,még 160 bb deep sem.

gorcsy
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 20. 17:04

Valószínűleg tényéeg jobb a turn shove. Viszont ha már calloltunk turnon...riveren?

Azt írtad sosem adja fel a blöffjeit, akkor meg miért nem hagyjuk hogy befejezze? Becsukom a szemem és c/c minden river inkább mint a c/r

hippiasz
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 20. 17:33

raise flop cbet 3bet potban 60% LOL. De vajon mennyire van kiegyenlítve ez a range? Tehát 910 10J szerű lapokkal raisel e floppon? Szerintem a legtöbbször csak callol és csak ritkán raise -el ilyesmi lapokkal. Tehát ő már kész lapot ad elő floppon ami mi lehet? JJ elég valószínűtlen 99 55 J9 59s J5s lehetséges de ezekkel azt mondtad egyikkel se shove -ol riveren (J9cc -vel shove -olhatna ha nem nálad lenne :)), emelett rengeteg air amikkel minddel shove -ol.
Persze akkor gyorsan jó döntést hozni sokkal nehezebb mint utólag, meg a dinamikát is csak te ismered.

Szerintem is jobb lett volna a turn shove, (mert callolhat gyengébb lappal és nem kerülsz nehéz helyzetbe riveren), de ha már úgy döntöttél, hogy hagyod blöffölni akkor el is kell kapni. Tehát szerintem nem hiba a call. Annak ellenére, hogy van némi esély arra hogy lejavult vmi sorhúzóval vagy backdoor flössel.

hippiasz
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 20. 18:05

Ja bocs rosszul írtam, mert nem csak kész lapokat ad elő floppon hanem rengeted draw-t. De akkor se hiba sztem a call.

Mil
Válasz gorcsy kommentjére
2012. júl. 21. 4:03

Én szinte snap calloltam. Többiek véleményére voltam kíváncsi. AMúgy meggyőztetek, jobb a turn check-raise all-in.

want2push
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 23. 18:10

Az ellenfél jellemzői, valamint az alapján, hogy a flopon (98, J8), de a turnön (pl. T8, J8) is sok 8-as típusú lappal csak checkol, szép volt a játékod, legalábbis van ésszerűség a megadásban (főleg, ha az asztalnál is érezted, hogy jó a dolog!). Ez, ha 8-as, akkor leginkább 78 lehet.

Mil
Válasz hippiasz kommentjére
2012. júl. 23. 18:16

Hát igen, az esély megvan. De HU-ban be kell vállalni a varianciát, nagyon ritkán kapsz coolereket.

Élő ügyfélszolgálat