want2push
Válasz csoda kommentjére
2009. dec. 18. 14:46

hát nem kell egy potrippernek lenni, hogy tudja mi van nálad.

Ez világos, de mi a gond ezzel, amikor egy már 185$-os kasszáért (vagy még nagyobbért) kockáztatunk 165$-t viszonylag jó esélyekkel. Az a jó, hogy sikerült ilyen jó szituációban berakni a pénzt. :)
Gyakorlatilag a pushal bloffbeforditod a lapod..

Ezt nem teljesen értem. Ellenfél zónája elég széles, hagyjuk húzni még egy utcán, amikor már ennyi pénz van a kasszában. Vagy dobjunk? Utóbbi se tűnik olyan jó ötletnek.

Terrorka
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 18. 16:07

A koncepció az volt hogy nem dob 3 betre, és agro postflop, nagyon jó turn jött és a Q-t nem hiszem el.

A foldto3bet 63% -ot nem tartom tul alacsonynak, sőt.
Nem jobb itt 1 bet line? amugy turnre is leeshet jópár rossz lap nekünk.

mrj
Válasz Terrorka kommentjére
2009. dec. 18. 20:39

Nem jobb itt 1 bet line? amugy turnre is leeshet jópár rossz lap nekünk.

sztem alapból jobb, csak ő elég sokat floatol meg blufföl, és ha betelem a floppot, és boradway turn jön, akkor nem merek majd betelni tovább, és túl sokszor fog kiblöffölni illetve időnként le is fog javulni a turnre vagy már a floppon vert. Alacsonyan akartam tartani a kasszát, és nagyon jó turn jött, de ez a legtöbb esetben nem lesz így, akkor meg nehéz lesz folytatni. Igazából érzésem szerint jobb a flop bet mint a c/call, de ez inkább csak érzés. Ezért is raktam fel, hogy az okosok megmondják hogy a bet a jobb, vagy a c/call. A turnön sztem már egyértelmű hogy stackért játszunk...

A foldto3bet 63% -ot nem tartom tul alacsonynak, sőt.

Nálam a regek többsége 65-80% 3bet folddak játszik, sajnos nekem is 70% fölött van, de már dolgozom rajta:)

Élő ügyfélszolgálat