muntib
Válasz R1per2 kommentjére
2010. jan. 16. 0:14

Jó persze nem biztos, hogy dominálnak.
Maradva az eredeti partynál itt 10.6% a ellen 3betje ez BTN-ről ugye még nagyobb valami ilyesmi range-el 3betel: 77+,A7s+,K9s+,QTs+,JTs,ATo+,KTo+ de még ez ellen a range ellen sem tudunk szerintem hosszutávon profitábilisan játszani oop
Mondjuk izlések és pofonok, játékstilus függő, én itt inkább 4betelek.

mrj
Válasz muntib kommentjére
2010. jan. 16. 0:58

Jó persze nem biztos, hogy dominálnak.
Maradva az eredeti partynál itt 10.6% a ellen 3betje ez BTN-ről ugye még nagyobb valami ilyesmi range-el 3betel: 77+,A7s+,K9s+,QTs+,JTs,ATo+,KTo+ de még ez ellen a range ellen sem tudunk szerintem hosszutávon profitábilisan játszani oop
Mondjuk izlések és pofonok, játékstilus függő, én itt inkább 4betelek.

a CO-t még szélesebb range-el 3beteli D-ből.
Amúgy sztem KTo KJ ATo típusú lapok közül sokkal inkább callolni fog mert jól játszható poziból egy TP típusú lap, és ezek egy része helyett SC-kkel fog 3betelni, legalábbis én így szoktam, illetve mint a példa mutatja, any PP-vel is. Ha a range egy részét lecseréljük erre, illetve figyelembe vesszük azt hogy a TP-nkre egy agro játékos barellezni fog akkor nem feltétlen mínuszos a call.

Továbbá az sem árt ha megszokja hogy nem dobunk el mindent azért mert ő kegyeskedett 3betelni és bele lehet majd blöffölni egy BI-t a best handbe.

Én szívesebben 4bet foldolok egy 89s mert azt biztosan nem tudom plusszosan játszani OOP 3bet kasszában.

Élő ügyfélszolgálat