NL200 KK deepen
$1/$2 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG x_cap99 ($221.35)
CO jmadsen1 ($321)
BTN Hero ($392.85)
SB penlob22 ($119.80)
BB ostenbaken ($200)
Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is BTN :kc: :ks:
1 fold, jmadsen1 raises to $6, Hero raises to $21, 2 folds, jmadsen1 calls $15
Flop: :ah: :as: :4s: ($45, 2 players)
jmadsen1 checks, Hero checks
Turn: :8d: ($45, 2 players)
jmadsen1 bets $23, Hero calls $23
River: :ac: ($91, 2 players)
jmadsen1 bets $91Hero ?
Final Pot: $182
ellenfél: 55/32/1.8
ti hogy játszottátok volna?
river call, vagy push ebben az esetben?
En csak siman call-olnam riveren, o tudja rolad , hogy nincsen nalad A az esetek 90 %-aban, ezert hiv ekkorat, meg azt is eltudom kepzelni h ezt 99-TT - zel jatsza el, gondolva arra, hogy K magassal majd hivsz.. Szvsz call es ship it:)
tetszik nekem, hogy felmerul benned a push, de azert inkabb csak call; kevesebb value-t latok az allinben, mint ahanyszor nala lesz az 1 megmaradt A
Ő tudja, hogy nem lehet nálam A, és mivel hal, lehet hogy 99+al lecallozna ha pusholnék, tehát szerintem érdekes szitu.
Nagyon kevés esetben lesz nála itt A, már az eddigi licitmenet alapján, AKt már amugy is pre betenné. (talán AQt is ha hal).
Ő tudja, hogy nem lehet nálam A, és mivel hal, lehet hogy 99+al lecallozna ha pusholnék, tehát szerintem érdekes szitu.
Nagyon kevés esetben lesz nála itt A, már az eddigi licitmenet alapján, AKt már amugy is pre betenné. (talán AQt is ha hal).
Push +1, szemrebbenés nélkül, pont az említett pocketek miatt.
De nem játszom cash game-et :)
sztem nem kell pusholni, call jó, ahogy sariboxer is írja.
Betenni nincs értelme, ha A van nála beszívod, ha nincs akkor meg dobni fog.
én nem félnék egy laptól ellene. szvsz sokkal többször lesz nála olyan lap amiben van value,mint ász.