Nl200 KK river játéka
Ahogy észrevettem már nem annyira betelik a busted drawt a népek 200on, ehhez kapcsolódik is a hand.
Az ellenfélről history: 3bet-4bet/fold harcban vagyunk kb. 30-40 perce kb. fele-fele arányban nyerjük így a potot, egyszer 5bet ai mentem KK-val és snapfoldolta a 4betet.
Eléggé aggro imagem volt, mert volt még 2 nit és két ss, szóval kb. felváltva lopkodtunk és támadtuk őket.
Postflop még nem játszottunk egymás ellen.
weaktight | Hand | KK - $1/$2 No Limit Holdem
http://kepfeltoltes.hu/091003/anytime_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Anytime 2323 - Full Tilt Poker - Online Poker Player Overview
ptr szerint be játékos 200on
Ui: lehet Romsy volt és partyzni akart? :)
Itt egy csomó húzó lap olyan, amelyik egyben pár is, így showdown képes, ezért nem fog hívni a riveren. Így a river nálam bet.
Itt egy csomó húzó lap olyan, amelyik egyben pár is, így showdown képes, ezért nem fog hívni a riveren. Így a river nálam bet.
Hát, ha b/c, akkor feltétlen nagyot hívnék, akár 99$-t is.
Nehogy már az legyen, hogy amikor nyerünk, akkor kicsit, amikor meg bukunk, akkor meg sokat. :)
És hátha blöfföt akar fogni ezen a draw heavy boardon. Szóval nagy bet.
Hát, ha b/c, akkor feltétlen nagyot hívnék, akár 99$-t is.
Nehogy már az legyen, hogy amikor nyerünk, akkor kicsit, amikor meg bukunk, akkor meg sokat. :)
És hátha blöfföt akar fogni ezen a draw heavy boardon. Szóval nagy bet.
river sima vbet 80$
Ui: Ő biztosan nem Romsy.
Ui2: Ha valami véletlenül folytán mégis ő lenne, akkor bet/call river ;#
river sima vbet 80$
Ui: Ő biztosan nem Romsy.
Ui2: Ha valami véletlenül folytán mégis ő lenne, akkor bet/call river ;#
A kérdést alapvetően azért tettem fel, mert
1. UTG-ből 3 barrelezünk ilyen wet boardot, itt a range AT+, set, sor, két pár...---> lightan (busted draw) sose fog rr-elni a riveren ---> csak és kizárólag jobb lappal rr-el minket ---> így meg nem akkora hülyeség a bet/fold
Szó, ami szó a bet 75-80/fold vagy a shove a két lehetőség nálam.
hehe, csak másodszorra esett le a szóvicc :P
bet/foldolnám 70-ig,
bet/call, meg allin csak gigaterramegafeta historyval lehet jó szerintem.
ellenem inkább bet/call, ebből is látszik hogy nem én vagyok :V
Ahogy észrevettem már nem annyira betelik a busted drawt a népek 200on, ehhez kapcsolódik is a hand.