Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200, pár+flush draw, hogyan játsszunk tovább?

naggeri
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. aug. 20. 18:34

A flopon egyértelmű raise, a turn blank után, ha check-el, legtöbbször elfogadom a szabad lapot. Ezzel az a baj, hogy ha bejön a flössünk nem valószinű h. kifizeti a riverbetet, de nem is bukhatunk sokat.
Viszont ha van read-em az ellenről, akkor simán folytatom az agressziót, néha read nélkül is, mivel egy setet is így játszanék, ezért játék variálásra regularok ellen simán mehet a bet.
Jelen eseetben mivel nincs read-em az ellenről elfogadnám a szabadlapot, és riveren mérlegelnék tovább.

ceewyl
Válasz want2push kommentjére
2008. aug. 20. 18:54

Általában nem szívesen hívok újra lap nélkül, miután a flopon megadták a visszaemelésemet. De ez a 17 out nagyon sok. Sztem push!

Nálam szintén push.

Argentína
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 20. 19:42

Mivel flopon reraiseltél, all-in! A checknek nincs sok értelme, rossz játék...

(Amugy ezzel a legendás lappal nem lehet veszteni:))

Tibibacsi
Válasz Argentína kommentjére
2008. aug. 20. 20:58

Legendás lap? Miért? :)

Akkor ezek szerint jól játszottam a party-t, ez nekem elég.. Az ellenfél játéka viszont elég fishy, a flop call-ja a lehető legrosszabb választás volt, nem is tudom mire számított. Az ő helyében én all-in/fold-ot játszottam volna, mindkettő sokkal jobb mint csak megadni. A chat-ben megkaptam egy regular-tól hogy én voltam a fish, mert all-in mentem draw-al kész lap ellen turn-ön :) No comment, ezért szeretjük a Cake regularokat..

Hand #1597011441000614: Seville 11441
Seat 1: Suba*** (421,10 in chips)
Seat 2: alga*** (695,75 in chips)
Seat 3: BXJU*** (120,00 in chips)
Seat 5: Vapo*** (151,55 in chips)
Seat 6: Tibi vagyok! (192,00 in chips)
Seat 7: Pika*** (196,00 in chips)
Seat 8: Rob*** (211,05 in chips)
Seat 9: Donk*** (200,00 in chips)
Seat 10: bigd*** (165,00 in chips)
Rob***: posts small blind $1
Donk***: posts big blind $2
Dealt to Tibi vagyok! [ 7c 9c ]
bigd***: folds
Suba***: folds
alga***: raises to $8
Vapo***: calls
Tibi vagyok!: calls
Pika***: folds
Rob***: calls
Donk***: folds
@@@ F_L_O_P @@@ [ Tc 7s 3c ]
Rob***: checks
alga***: bets $22
Vapo***: folds
Tibi vagyok!: raises to $70
Rob***: folds
alga***: calls
# # # TURN # # # [ 6d ]
alga***: checks
Tibi vagyok!: is all in 114.0000
alga***: calls
alga***: shows 8d 9d
Tibi vagyok!: shows 7c 9c
&&& RIVER &&& [ 2d ]
*** SHOW DOWN ***
alga*** wins $399 with Straight, Ten high

Argentína
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. aug. 20. 23:53

Kedvenc lapom a 79s, mégpedig diamondbol!:)

Blatand
Válasz Argentína kommentjére
2008. aug. 21. 7:24

Argentína, meg többen is írtátok hogy egyértelműen push a turnon, én nem értem hogy miért?
ha azt nézzük hogy az ellenfél nem olyan amilyen akkor én egyértelműen arra gondolnék hogy egy allint megad, és azért cg-ben 38%-ra én nem tennék föl NL200-on kb 130$.
Szívesen várom a nálam tapasztaltabbak véleményét erről.

kanrich_
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 22. 4:58

Nemrég láttam egy videót sbrugby-tól, aki azt magyarázta, hogy az ilyen multidraw jellegű lapokat pont úgy kell játszani, ahogy most Tibibácsi csinálta, vagyis rr floppon, majd bet turn-ön, méghozzá minnél magabiztosabban. Az indkolás viszonylag egyszerű: nagyon sok outod van, vagyis akkor sincs gond, ha megadja, másrészről viszont ott a Fold Equity is, nagyon sokszor eldobja majd az ellenfél, te megy egyből viszed a potot.

Kobak
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 23. 7:18

Technikalag a call-check és a reraise-push hasonlóan jó játék (rengeteg érv egyik-másik mellett), de stratégiailag (erős kezeink támogatása) egyértelműen az utóbbi a helyes lépés.
Regulár játékost tekintve!

sariboxer
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 23. 8:38

Argentína, meg többen is írtátok hogy egyértelműen push a turnon, én nem értem hogy miért?
ha azt nézzük hogy az ellenfél nem olyan amilyen akkor én egyértelműen arra gondolnék hogy egy allint megad, és azért cg-ben 38%-ra én nem tennék föl NL200-on kb 130$.
Szívesen várom a nálam tapasztaltabbak véleményét erről.

ezutan a flop jatek utan kell a turn push szerintem is. ha van ugyanis egy konzisztens line-unk a handben, tehat hihetoen reprezentalunk valamit - jelen esetben egy eros kesz lapot -, akkor mar nem szabad fel uton befosni. szerintem ilyen esetben az reraiseljen a flopon, aki hajlandi pusholni a turnon; ezt mar elore szamitasba kell venni

buktar
Válasz sariboxer kommentjére
2008. aug. 25. 13:29

Szerintem teljesen jó a megjátszás. Ha turn -re nem jön ki a sora, ellopjuk a potot, vagy hibás megadásra késztetjük.

Élő ügyfélszolgálat