Milyen range ellen van 10 outunk? Amit eldobatunk a raisel, az ellen gondolom teljesen mind1,hány outunk van, a push range ellen meg általában 4, nagyon jó esetben 7 outunk lesz. (extrémmázlista eset). A flop raise rakás FE jogos.
Tehát ha már 10 outot számolunk ,akkor azt inkább a floatba számolnám (+BDFD), és mivel baromi tág a range,rakás $$$$$$-t vadászunk a 2nd barreljéből(arra toljuk rá)+floatból.
Én is gondolkoztam a call/raise-en, én is a call mellett voltam, a barrellek miatt, pont ezért lepett meg a turn. Jelezte, hogy nem air :) Hogyan tovább? Ha checkelünk mi a játék a riveren?
weaktight | Hand | QJs - $1/$2 No Limit Holdem
K nem nagyon lehet nálad, ezért itt betre sanszos, hogy kapnál az arcodba, itt csekk, riveren csak sorral nyomulnék, JQ --> call, egyéb fold/csekk. Azon kívül, hogy adott egy OESD-t, nagyon rossz lap ez a K.
17%-os 3betje van, ez bőven nagyobb range, mint a prémium párok, ez ellen a range ellen megvan a 10 out az esetek döntő többségében. Fold equitivyel együtt ilyen ellenfél ellen ilyen helyztben szerintem nem veszteséges ez a játék.
Esetleg romsy flop call/turn shoveja is szóba jöhet, de ezt itt biztos nem dobnám.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A vége:
A vége:
A vége:
Akkor mit csinálnánk, ha az ellen riveren is checkel?
jó így.