Romsy
Válasz Terrorka kommentjére
2009. okt. 6. 20:46
végigcallolni jobb lett volna, K-t úgysem dob és flopon látszik hogy emelni akar a drawjaival.
Demiro
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 6. 20:49
rosszabb lapot minek eldobatni.
A fish nem feltétlenül dob rosszab lapot sem. :D
pborisz
Válasz Terrorka kommentjére
2009. okt. 9. 8:02
Na igen, pusht én is erősnek tartom, 100BB -vel simán bevállalnám, de így nem hiszem,
Ezt most nem nagyon értem. Ha a pusht erősnek tartod, akkor miért emelsz? Mit csinálsz egy pushra vagy további emelésre? Dobod?
mese
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 9. 9:02
végigcallolni jobb lett volna, K-t úgysem dob és flopon látszik hogy emelni akar a drawjaival.
Nekem magas ez a limit, de szerintem egy gyenge királyt simán lehet dobatni ilyen játékkal, mert azzal hogy potnyit hív turnon jobb lapot reprezentál, ha meg kicsit hívunk, vagy csak callozunk, simán végigjön egy K5o-val, mi meg bukjuk. Vagy rosszul látom a helyzetet? Ezen a szinten K-t nem dobnak ilyen flopon ekkora hívásra?
pborisz
Válasz mese kommentjére
2009. okt. 9. 9:58
Ezen a szinten K-t nem dobnak ilyen flopon ekkora hívásra?
A fishek bármire képesek és képtelenek elengedni egy TP-t. Nekem nemrég volt egy hasonló parti 100-on. Ugyan így egyszínű flop, multiway, a fish donkol én pedig potot emelek a szettel. A fish adja és a blank turnön AI jött 160BB deepen K2o-val, mert a 2-es olyan színű volt, mint a flop :D
Terrorka
Válasz pborisz kommentjére
2009. okt. 9. 11:54
Ezt most nem nagyon értem. Ha a pusht erősnek tartod, akkor miért emelsz? Mit csinálsz egy pushra vagy további emelésre? Dobod?
Ha a deep srác pusholt volna, akkor lehet eldobom.