Skaidy
Válasz tentaculata kommentjére
2010. júl. 7. 12:34

Igen, de pont emiatt van c/c-n riveren egy lég tág rangel, mert nem egészült ki draw, és tulajdonképpen 88-66-33-at reppelsz, reális range-d annyira poli hogy egy KQ QJ AQ szerű lappal simán beáll c/c-ra. De én már láttam tőle river c/r ollét is néhány esetben. Szóval én nem kockáztatnám a szitut.

Ez a jegyzetem nekem nincs meg róla, viszont a 3 betben tényleg no value, mert nálam valami fold to 3 bet 50 körül, 4 bet 22-25 közt, és egy ilyen szép lapot igazán felesleges blöffbe fordítani, egyszínű kapcsolódóknak ugyis sokkal magasabb az implied odds-a, és jól lehet játszani multiwayban, ha magas a squeeze vakokról, vagy overaggrok akkoris jobb a call, 8-9 % feletti squeeze-nél lecallolnék sztem pozban, aztán csak lejátszom :)

want2push
Válasz uzee101 kommentjére
2010. júl. 7. 14:33

Én loose vagyok. PRF 3betelnék ebben a pozban ilyen ellenfél ellen (24/20/30). De lehet hogy csak azért 3betelek prf mert imádom ezt a lapot :)

De ahogy te jatszottada turnon reraise 82-86ig. Ha megadja akkor ilyen riveren check. Itt már nem versz semmit

Ezzel a lappal poziból sztem sokkal jobb a call preflop, mint egy 3bet.

Amúgy ahogy ment én nem erőltetném a riveren. A turn bettel nem a újabb hiteles river blöfföt akartunk felépíteni, hanem az egy sima félbluff volt, amivel a potot is építettük. Sajna nem dobott, és nem is javultunk, ez van. Feladnám a rivert.

Amúgy, ahogy korábban is írtam sztem a turn bet size nem volt jó.

Romsy
Válasz want2push kommentjére
2010. júl. 7. 14:44

ezzel a turn betsize-al simán tehet AQ-ra, vagy valami fishy setre, elég nehéz busted drawnak lenned ezen a boardon, 8-ast vagy hasonlót meg lehet próbálni dobatni, 120$.

Romsy
Válasz tentaculata kommentjére
2010. júl. 7. 14:45

kiegészült drawokon nem dob overbetre se. Ellene hatványozottan lehet implied oddssal számolni. + nem fordít blöffbe lapot.

ennek fényében minek raise-eltél turnön?

Élő ügyfélszolgálat