Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 session, néhány kérdéses hand

arcsen
Válasz Karcsibohoc kommentjére
2010. jan. 1. 23:12

1. std

2. statokat nem irtal. Atlag ss ellen szvsz jo a fold is, a 3bet ritkabban, mert ha allint megy, nem dobhatok, de ahhoz meg altalaban keves a Kj. Legtobbszor csak megadnam az emeleset ezzel a lappal.

3. itt valszeg nagyobbat 4betelnek, hiszen deep es oop a dolog. Flop cb utan elgondolkodnek. Ide tobb info kell a 3statnal... Sajnos semmit nem verunk, QQ+-t nem slowplayelne eddig. Kb minden mas lehetseges kombinacio meg ver minket. C/r nagyon nem tetszik turnon, nalam ez itt inkabb bet/fold.

4. mit adsz elo? Nekem szimpatikusabb a flop call, es raise turn. Nagyobb erot sejtet.

5. nem ertem... Eldobatsz mindent, csak az jon veled, ami ver... Nagyon rossz itt a raise. Info nelkul call flop, aztan meglatjuk.

Amugy jobban jarna mindenki, ha kevesebb handet tennel be egyszerre, de azokhoz tobb infot irnal...

6. no comment

7. wtf. Megcsinalod ezt pl sc-vel is? Ha nem, akkor ez nagyon gaz...

titcar
Válasz zoltanh kommentjére
2010. jan. 2. 8:55

úristen letörik az újjad vagy mi? :D

le
amugy nem, de le van írva sztem, hogy hogy lehet betenni ami sokkal normálisabb lenne.

Tecca
Válasz arcsen kommentjére
2010. jan. 2. 11:23

3. itt valszeg nagyobbat 4betelnek, hiszen deep es oop a dolog. Flop cb utan elgondolkodnek. Ide tobb info kell a 3statnal... Sajnos semmit nem verunk, QQ+-t nem slowplayelne eddig. Kb minden mas lehetseges kombinacio meg ver minket. C/r nagyon nem tetszik turnon, nalam ez itt inkabb bet/fold.

4bet 70ig legalább.
Nem biztos, hogy 5betelném itt a QQ-t. Simán lehet nála.
Flop cb nagyon nagy, teljesen felesleges, pot 40%-a is elég.
Turn bet/fold szar, mert néha KK v QQ lesz, és az iszonyú hiba ha ott dobsz, akkor már inkább kifizetem a setet.

Karcsibohoc
2010. jan. 2. 11:48

5. nem ertem... Eldobatsz mindent, csak az jon veled, ami ver... Nagyon rossz itt a raise. Info nelkul call flop, aztan meglatjuk.

7. wtf. Megcsinalod ezt pl sc-vel is? Ha nem, akkor ez nagyon gaz...

3. A 4bet tényleg lehetett volna nagyobb. A Turn bet/fold-al kb. 900-as kasszához kell megadnom még 180-at. A c/r lehet h tényleg nem jó, nem tudom.

5. Lehetett volna potcontrollozni, de olyan száraz volt a board és olyan agresszív villain, hogy kinéztem belőle egy blöff 4betet is ezen a flopon.

7. Nem csinálom sc-vel. Több videóban láttam, így megjátszani JJ-t. Persze nem ez a "standard" játékom vele, de szerintem nem rossz néha variálni.

arcsen
Válasz Karcsibohoc kommentjére
2010. jan. 2. 12:05

Nem a pre jatek miatt zartam ki a QQ; KK-t! Flopon mar csak visszaemelt vna eme lapokkal.
Amugy 3-4bet potokban joval kisebb cb is elegendo, szvsz ugy meg lehetett vna bet/foldolni turnon. Az a baj, h en nem latok olyan lapot, amit vernenk...

tentaculata
2010. jan. 3. 13:31

1. std

2. teljesen attól függ, h milyen az ss, illetve a BB. Általánosságban nem szoktam az ilyen lapokkal hepciáskodni, mert az átlag ss rangehez képest hátul leszünk, még ha ő btn is. Flopot viszont szívesen nézek, ha feltételezem, hogy BB ezt engedni fogja. Ami viszont általában igaz lesz, hiszen ha már sqz-el, akkor nem lesz tere a dobásra.

3. a post betsizeing nem tetszik, turnön pont nem nagyon tudunk mit csinálni. Jobb lenne 1/2 potbetekkel menni végig. Igaz, hogy deep a móka, de nem nagyon tudok itt drawt a kezébe rakni az előzmények fényében, nagyon kevés lappal fog turnön betelni, viszont több mindennel adhat meg, szóval turn inkább bet, és ha már így alakult, akkor allin.

4. nem volt itt donk, SB volt a pre raiser. Szerintem nincs baj a raisel, bár ha belevesszük btn-t is, akkor a call se olyan rossz.

5. hát, száraznak nagy jóindulattal se nevezhető ez a flop. Ez itt nekem nagyon ellen specifikus, hogy call vagy raise. Ha tényleg agrónak tűnik, akkor lehet jobb lenne a call.

6. Nem tudom. Ilyennel én nem szoktam ezt csinálni.

7. Sokkal inkább QQ+al érdemes ilyet csiálni, ha a vakok sokat sqz-elnek. JJ inkább 3bet.

Ja, és tényleg jó lenne sokkal több stat, előzmény, stb.

Élő ügyfélszolgálat