sorral raiselni ezt a turnt ip biztosan leak, mivel irtad, h a jo regular, ezert ezek discountolnám a rangeből
igy az airek (es bloffbe fordított gyenge sd erteku handek) kerülnek sztem többségbe, esetleg setek amelyeket protectelni probal -> call, river call
sorral raiselni ezt a turnt ip biztosan leak, mivel irtad, h a jo regular, ezert ezek discountolnám a rangeből
ez termeszetesen nem igy van, sorral kotelezo a raise az ellenfel helyeben ha be akarja rakatni hero teljes stackjet. de ettol meg ritkan lesz sora.
ha ez annyira erős move, h sokan set dobásán gondolkoznak el, akkor miért is kellene raiselnie?
illetve csomo handet dobathat a rangedbol, amivel meg riveren valueznal/bloffolnel
mivel csak bennem merült fel a dobás gondolata, valószínűleg én látom rosszul, de engedjétek meg, hogy felvessek 2 gondolatot:
1. az ellen helyében raiselnétek itt 2 párral?
2. mivel mi alapvetően a flop ch/r-el setet reppelünk, ha sokat ch/r-elünk, akkor lehet nálunk draw, vagy totál air, ezért ez a turn rossz az ő szemszögéből, és csak a range-ünk kis részét tudja dobatni egy blöffel, ha esetleg felszedett drawt, azzal talán blöffölhet
saribox: instafoldolnám!(remélem egész hétre jókedvre derítettelek:D )
mivel csak bennem merült fel a dobás gondolata, valószínűleg én látom rosszul, de engedjétek meg, hogy felvessek 2 gondolatot:
1. az ellen helyében raiselnétek itt 2 párral?
2. mivel mi alapvetően a flop ch/r-el setet reppelünk, ha sokat ch/r-elünk, akkor lehet nálunk draw, vagy totál air, ezért ez a turn rossz az ő szemszögéből, és csak a range-ünk kis részét tudja dobatni egy blöffel, ha esetleg felszedett drawt, azzal talán blöffölhet
Mitől várna call-t, ami rosszabb mint ő?
Hero visszafélblöffölhet 1 pár+draw-val. És sok ilyen lap lehet nála.
meg a range-ekrol annyit, hogy egy jo agro regnel neha meg gyengebb lap is lesz, amivel wp-zik, meg azert van equity-je (kiragadott peldaval elve mondjuk AdQd, meg ilyesmik), netan tilten van, (neha-neha mindenkivel elofordul), stb, stb. de azt higgyetek el, hogy egy olyan jo reg, akinek 3,6 es 36% az aggresszioja nem csak nuts-cal fog itt emelni.