Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 SH 87s sor BB vs BTN reg ellen

kisrapi
Válasz kocka21 kommentjére
2011. szept. 15. 21:39

Köszi mindenkinek! Végül a check mellett döntöttem, hátha a history miatt előadja a QJ-t, amivel akár még lehet is legitim az általa előadott line. Utólag talán a fél pot körüli vbet tetszene, azt akár egy második párral is lecallolta volna, hogy miért is, íme a vége:

Én riveren nagyot betelnék, szvsz minél polarizáltabbnak hiszi a rangeünket annál többször callol, és a flop value CR ranged ez a board eléggé elrontotta riverre, így nem sok olyan hand marad nálad amit 3 utcán tudsz itt V-betelni...

Mondjuk emiatt talán működhet egy nagyon kis bet is, amire azt fogja hinni, hogy thin bet/foldolni próbálsz valami setet/2párt, és rádtolja.

moir wp
2011. szept. 16. 13:45

Miért, te voltál esetleg a szenvedő fél ez esetben? :)

hál' istennek nem :)

R1per2
Válasz Macko1 kommentjére
2011. szept. 16. 13:59

vbet szerintem

Romsy
Válasz R1per2 kommentjére
2011. szept. 16. 14:11

very small vbet, mert a flop xr range-ed nagyon erős riveren, kb csak abban lehet reménykedni, hogy 2bet blufföl, alig-alig fog bluffcatchelni.

ha x-elsz szerintem nem fog bluffölni, konkrétan QcJc-re tenném, ha ott betel, small betre könnyebben megkergülnek az ilyenek (de arra sem nagyon, ha túl nagy raise-t tesz be már az is gyanus :/)

igazából ha nem kerül pénz be a riveren akkor is kihoztad a partiból a maxot, annyira senki sem lesz gutsy, hogy 1 db kombóra reppeljen rá, ha becallol ilyen $35 körül már az is huge accomplishment...

Morzdomigron
2011. szept. 16. 16:13

Miért, te voltál esetleg a szenvedő fél ez esetben? :)

Ha ő lett volna, akkor már ismerné a végét, nem? :)

Élő ügyfélszolgálat