nl200 sh A set
ellenfél regular:
23/18 3bet 7,2 fold to cbet 65 c/r 5% river c/r 5%
$1/$2 No Limit Holdem
HoldemManager
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG kisgali ($194)
CO MIRCO z ($269)
BTN Hero ($224)
SB britney_93 ($269)
BB i_never_f0ld ($301)
Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is BTN :ah: :ac:
2 folds, Hero raises to $4, 1 fold, i_never_f0ld calls $2
Flop: :2s: :ad: :7d: ($9, 2 players)
i_never_f0ld checks, Hero bets $7, i_never_f0ld calls $7
Turn: :ks: ($23, 2 players)
i_never_f0ld checks, Hero bets $19, i_never_f0ld calls $19
River: :3s: ($61, 2 players)
i_never_f0ld checks, Hero bets $48, i_never_f0ld goes all-in $271
Final Pot: $380
hero??
nem nagyon látok olyan lapot, amivel megcsinálhatta a backdoor flusht.
Axs-el inkább 3bet/foldolna pre, meg sc-kel sem callolna talán reg oop. mást meg nem nagyon shove-olna itt szerintem.
én megadnám. mondjuk hozzáteszem, hogy elsősorban azért kommenteltem, hogy újra felkerüljön a hand oda, ahol lehet látni a főoldalon. szóval érted.:D
Backdoor flush, vagy a sor ver csupán. Előzőre nem teszem, mivel floppon adta, utóbbira meg azért, mert a regular játékos csak nem olyan beteg hogy 2 utcán keresztül fizessen lyuksorra. Szóval szerintem 99%, hogy kisebb szett, esetleg ászos két pár van nála. Úgy gondolom eldobhatatlan.
Ez sztem elég gyakran bd flush lesz. Asxs valszeg. Setekkel c/r-el floppon, A3 nem tolja rád riveren, a többi 2 pár raisel hamarabb. Lehet persze valami busted draw(KQ/KJdd, gutshotra javuló diamond draw) pl, de sztem nagyon ritkán játszaná így.
sok lappal csinalhatja ezt valuebol amit versz szal call
bekkdoor tenyleg lehet nala de nem sok kombinacioval
hát szerintem meg nagyon kevés lappal játszhat ilyen line-t. Blöff nagyon ritkán lesz, mert félne h busted FD-re rakod, és töbször fogsz callozni, meg amúgy sem ad elő túl sok lapot, pont ezért nagyon félelmetes. A legtöbb monsterrel már valószínűleg előbb visszaemelt volna, bár ha hero szeret 3 utcát barrelezni, akkor talán ritkán játszhat így kisebb settel. De leggyakrabban ez valamilyen bd flush lesz, Axs, 45s, QTs...
kicsit átgondoltam, igazatok van. ez ugye nyilván nagyon-nagyon ritkán blöff, leginkább tényleg Axs lesz szerintem is.
Elég necces ügy:
Asztal: Ad7d2sKs3s
Részesedés Nyert Osztozás
BU 42.86% 42.86% 0.00% { AhAc }
BB 57.14% 57.14% 0.00% { 77, 22, A7s, AsJs, AsTs, As9s, As8s, 8s7s, 7s6s, 5d4d }
Ebben nincs blöff, és az odds megvan. Ha kiveszünk villain rangeből 1 szetet, és berakunk 2 blöfföt, akkor a következőképpen módosul:
Asztal: Ad7d2sKs3s
Részesedés Nyert Osztozás
BU 33.33% 33.33% 0.00% { AhAc }
BB 66.67% 66.67% 0.00% { 77, A7s, KdQd, AsJs, AsTs, As9s, As8s, 8s7s, 7s6s, Ad4d, 5d4d }
Itt meg már rezeg a léc, és szerintem inkább ez a valós kép, mint az előbbi, blöff nélküli, tekintve, hogy sokkal életszerűbb ezen a flopon egy C/R szettel, meg azért előfordulhat, hogy mégiscsak képes valaki így blöffölni. Ezek így együtt kihoznák belőlem a nitet: a river C/R blöff elég ritka ahhoz, hogy itt ne járjon főbelöves egy esetleges foldért.
Amúgy meg ász tercet nem dobunk obv :)
Asztalválasztás: 1 alá
Britney és Kisgalli is jók...
Bár mostanság 200-on amúgy túl sok a reg...
Ez sztem elég gyakran bd flush lesz. Asxs valszeg. Setekkel c/r-el floppon, A3 nem tolja rád riveren, a többi 2 pár raisel hamarabb. Lehet persze valami busted draw(KQ/KJdd, gutshotra javuló diamond draw) pl, de sztem nagyon ritkán játszaná így.