NL200 SH AA deepen
$1/$2 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO VolimRibu ($379.25)
BTN Hero ($391.30)
SB mushtaffa ($233.30)
BB Sattes ($220.25)
Pre-Flop: ($3, 4 players) Hero is BTN :ah: :ac:
VolimRibu calls $2, Hero raises to $8, 2 folds, VolimRibu calls $6
Flop: :4s: :qd: :4c: ($19, 2 players)
VolimRibu checks, Hero bets $14, VolimRibu raises to $45, Hero calls $31
Turn: :th: ($109, 2 players)
VolimRibu bets $60, Hero calls $60
River: :3s: ($229, 2 players)
VolimRibu bets $266.25 Hero ?
Final Pot: $495.25
Ellenfelünk egy helyi regulár 21/11/2.0 987 hand alapján
Fold to CB 61%
Raise CB 10%
Donk bet 3%
Elég aggresszív imagem volt az asztalnál. Na de a kérdés, hogy call vagy fold riveren, gondolom riverig standard a megjátszás.
Elég furcsa ez a flop reraise, nem igazán lehet lapra tenni Qval csak callozna.. 4x meg azért nem lehet a kezében, mivel reg, nincs olyan lap amivel openlimpelne és 4est tartalmaz, legalábbis szerintem.
Ti milyen lapra tennétek? River call vagy fold?
Fold river
Nem reprezentál ő semmit az ég világon csak a 4est és az esetek 99,99%-ban ott is van nála. Bár van akinek megadnám de history nélkül inkább fold
A board sem alakalmas blöffre egyáltalán
jobb pillanatomban eldobnám a riveren
Ha nagyon agronak láttak eddig az asztalon akkor talán call.
uhh, kemeny. tenyleg csak a 4es lehet nala kb. 45s, 46s ilyenek lehetnek limp call rangeben. vagy max a QT, bar azzal csak emelne mar. nehez, en sajna nem hiszem, hogy dobnam.
Szoktam ezzel a gyerekkel játszani feljebb,nem láttam még tőle bluffot, totál passzív. Lehet, h 200on agrobb vmivel, de kizart, h ilyet csináljon bluffbol.
az a baj,hogy egy idióta. mi a fene az amivel limp callol és van benne 4 es? csak a 4,4. A,4s el megcsinálja preflop a limp callt? ha igen akkor lehet dobni. De az egész szituáció nagyon sick. Talán a fold a kisebbik rossz amit tehetünk.
190 BB deepen simán megadhatta alacsony "szuicid" konnektorral a 4BB-t. A flop és a turn raise miatt ez szerintem fold.
Ha egy fish nagyon narrow ranget reppel, akkor nem csak reppeli azt :D