Szerencsére már egyre több a min. 50BB-s asztal. :):)
Az adott parti kapcsán a push sztem a határon van. Gyanús ez a min-raise oop a BB-ről. Mi volt nála?
Egyébként talán ez a 111BB-és stackméret nem a legalkalmasabb méret a squezze-re történő push-hoz. Kicsit kevesebb jobb lenne. Mondjuk én nem vagyok nagy szakértője a témának, ugyanis többnyire nem indukálni szoktam a squezze-t, hanem saját magam csinálni. :)
amugy sose értettem h. lehet SS-t jáccani, a legundoritobb játék ami létezik (én pl. utálok minden ss-t:)), szerintem hasznosabb lenne NL50-en full beulovel megtanulni jáccani...
Én szeretek ss játékosokkal játszani, sokkal könyebben kitudják fizetni az erős lapjaidat mint egy max beülős playa.
Én szeretek ss játékosokkal játszani, sokkal könyebben kitudják fizetni az erős lapjaidat mint egy max beülős playa.
Én a szörnyű szeptemberi kezdés hatására -600$ NL50-en, 3 napja kezdtem el kipróbálni az SSS-t FR NL100-on.BR visszaépítés céljából... Bajkeverő cikke alapján többé kevesbbé betartva azt (néha becsal a pot-odds pp-vel, na na meg vaklopási kisérletre jön 3bet) szóval meg van mit csiszolni.
Bár a minta még nagyon kicsi 5K hand alapján 4BB/100 ami nagyon jó bár husszú távon nem biztos,hogy tartható.
Még egy előnye, hogy nagyon jól tekeri a bónuszt! Sok asztalon lehet tolni.
Mivel én is a pénzért játszom, ezt a hónapot végig így tolom és meglátjuk...
Talán a jővő hónaptól kipróbálom az SSS NL200-on, kicsit számolgatva kb. ugyan akkora nyereség érhető el mint, NL50-en, + több bónusz.
SSS is egy lehetőség, kiderül mit lehet kihozni belőle...
Én a szörnyű szeptemberi kezdés hatására -600$ NL50-en, 3 napja kezdtem el kipróbálni az SSS-t FR NL100-on.BR visszaépítés céljából... Bajkeverő cikke alapján többé kevesbbé betartva azt (néha becsal a pot-odds pp-vel, na na meg vaklopási kisérletre jön 3bet) szóval meg van mit csiszolni.
Bár a minta még nagyon kicsi 5K hand alapján 4BB/100 ami nagyon jó bár husszú távon nem biztos,hogy tartható.
Még egy előnye, hogy nagyon jól tekeri a bónuszt! Sok asztalon lehet tolni.
Mivel én is a pénzért játszom, ezt a hónapot végig így tolom és meglátjuk...
Talán a jővő hónaptól kipróbálom az SSS NL200-on, kicsit számolgatva kb. ugyan akkora nyereség érhető el mint, NL50-en, + több bónusz.
SSS is egy lehetőség, kiderül mit lehet kihozni belőle...
Az adott parti kapcsán a push sztem a határon van. Gyanús ez a min-raise oop a BB-ről. Mi volt nála?
vicces, hogy egyesek szinte vallasi fanatizmussal uldoznek az ss jatekot. ennyi erovel mas stilust is lehetne utalni. Pl egy ultra TAG-ot, aki csak JJ+, AK-val hajlando penzt adni a potba...
szerintem meg kell tanulni minden stilus ellen jatszani, de ehhez az kell, hogy TISZTELNI kell az adott stilust, kiismerni erossegeiket es gyengeiket. Ha lebecsulod, akkor rosszul fogsz donteni, es ez csak tovabb melyiti ellenszenvedet, de csokkenti a lehetseges bankrollodat!
ezt egy jobb játékos NL50en napi szintem gond nélkul hozza szerintem...
Amúgy miért nem szereted az sss játékosokat?
(mielőtt leorrolsz:) én se játszottam soha sss-t)