want2push
Válasz Zoli kommentjére
2008. szept. 16. 8:42

Szerencsére már egyre több a min. 50BB-s asztal. :):)

Az adott parti kapcsán a push sztem a határon van. Gyanús ez a min-raise oop a BB-ről. Mi volt nála?

Egyébként talán ez a 111BB-és stackméret nem a legalkalmasabb méret a squezze-re történő push-hoz. Kicsit kevesebb jobb lenne. Mondjuk én nem vagyok nagy szakértője a témának, ugyanis többnyire nem indukálni szoktam a squezze-t, hanem saját magam csinálni. :)

Bajkevero
Válasz Argentína kommentjére
2008. szept. 16. 10:30

amugy sose értettem h. lehet SS-t jáccani, a legundoritobb játék ami létezik (én pl. utálok minden ss-t:)), szerintem hasznosabb lenne NL50-en full beulovel megtanulni jáccani...

vicces, hogy egyesek szinte vallasi fanatizmussal uldoznek az ss jatekot. ennyi erovel mas stilust is lehetne utalni. Pl egy ultra TAG-ot, aki csak JJ+, AK-val hajlando penzt adni a potba...

szerintem meg kell tanulni minden stilus ellen jatszani, de ehhez az kell, hogy TISZTELNI kell az adott stilust, kiismerni erossegeiket es gyengeiket. Ha lebecsulod, akkor rosszul fogsz donteni, es ez csak tovabb melyiti ellenszenvedet, de csokkenti a lehetseges bankrollodat!

Blatand
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. szept. 16. 10:34

Én szeretek ss játékosokkal játszani, sokkal könyebben kitudják fizetni az erős lapjaidat mint egy max beülős playa.

Bajkevero
Válasz Blatand kommentjére
2008. szept. 16. 10:37

Én szeretek ss játékosokkal játszani, sokkal könyebben kitudják fizetni az erős lapjaidat mint egy max beülős playa.

Eleve meg kell kulonboztetni azokat ss jatekosokat, akik csak keves penzzel gamblerkednek azoktol, akik valamilyen SS strategiat kovetnek.

Az utobbiak azert az eros lapjaidat eros lapokkal tartjak, tehat reszukrol min cooler a szitu. Ha megvered, akkor mazlid volt.

bihaimo
2008. szept. 16. 11:12

Én a szörnyű szeptemberi kezdés hatására -600$ NL50-en, 3 napja kezdtem el kipróbálni az SSS-t FR NL100-on.BR visszaépítés céljából... Bajkeverő cikke alapján többé kevesbbé betartva azt (néha becsal a pot-odds pp-vel, na na meg vaklopási kisérletre jön 3bet) szóval meg van mit csiszolni.
Bár a minta még nagyon kicsi 5K hand alapján 4BB/100 ami nagyon jó bár husszú távon nem biztos,hogy tartható.
Még egy előnye, hogy nagyon jól tekeri a bónuszt! Sok asztalon lehet tolni.
Mivel én is a pénzért játszom, ezt a hónapot végig így tolom és meglátjuk...
Talán a jővő hónaptól kipróbálom az SSS NL200-on, kicsit számolgatva kb. ugyan akkora nyereség érhető el mint, NL50-en, + több bónusz.
SSS is egy lehetőség, kiderül mit lehet kihozni belőle...

Bajkevero
Válasz bihaimo kommentjére
2008. szept. 16. 11:57

Én a szörnyű szeptemberi kezdés hatására -600$ NL50-en, 3 napja kezdtem el kipróbálni az SSS-t FR NL100-on.BR visszaépítés céljából... Bajkeverő cikke alapján többé kevesbbé betartva azt (néha becsal a pot-odds pp-vel, na na meg vaklopási kisérletre jön 3bet) szóval meg van mit csiszolni.
Bár a minta még nagyon kicsi 5K hand alapján 4BB/100 ami nagyon jó bár husszú távon nem biztos,hogy tartható.
Még egy előnye, hogy nagyon jól tekeri a bónuszt! Sok asztalon lehet tolni.
Mivel én is a pénzért játszom, ezt a hónapot végig így tolom és meglátjuk...
Talán a jővő hónaptól kipróbálom az SSS NL200-on, kicsit számolgatva kb. ugyan akkora nyereség érhető el mint, NL50-en, + több bónusz.
SSS is egy lehetőség, kiderül mit lehet kihozni belőle...

Az "irodalom" olyan 1BB/100-val szamol adott szinten. Ha ugy nezzuk, akkor ez nagyon jo, mert pl NL50-en ez azt jelenti, hogy 100 leosztasonkent van $1 hasznod. BS NL10-en (ugyanannyi legyen a beulo) 5BB/100-t kell termelni ugyennyi haszonert.

NL200-on mar a vaklopast, es a 3bet vedest is be kell vetni...

BenkiQB
Válasz want2push kommentjére
2008. szept. 16. 12:39

Az adott parti kapcsán a push sztem a határon van. Gyanús ez a min-raise oop a BB-ről. Mi volt nála?

AJs volt nála, callolta a 4-bet allinem és csodával határos módon sikerült nyernem.

Argentína
2008. szept. 16. 15:47

vicces, hogy egyesek szinte vallasi fanatizmussal uldoznek az ss jatekot. ennyi erovel mas stilust is lehetne utalni. Pl egy ultra TAG-ot, aki csak JJ+, AK-val hajlando penzt adni a potba...

szerintem meg kell tanulni minden stilus ellen jatszani, de ehhez az kell, hogy TISZTELNI kell az adott stilust, kiismerni erossegeiket es gyengeiket. Ha lebecsulod, akkor rosszul fogsz donteni, es ez csak tovabb melyiti ellenszenvedet, de csokkenti a lehetseges bankrollodat!

LOL

csak nem Te is ezt jáccol???

én sose fogom oket tisztelni, én életemben nem jáccottam még ss-t és nem is fogok!

mondjuk szerencsére még nem láttam egyetlen jo ss-t se, mert az osszes fogalmatlan barom, osszevissza minraiselnek stb...

nem is értem h. lehet ebbol nyerni mondjuk NL200 vagy NL400-on? mi az az osszeg ami jonak számit nekik, 200 euro? ezt egy jobb játékos NL50en napi szintem gond nélkul hozza szerintem...

Zehy
2008. szept. 16. 15:51

ezt egy jobb játékos NL50en napi szintem gond nélkul hozza szerintem...

Ott a válasz.

Blatand
2008. szept. 16. 15:52

Amúgy miért nem szereted az sss játékosokat?

(mielőtt leorrolsz:) én se játszottam soha sss-t)

Élő ügyfélszolgálat