Preflop ok!
Nagyon necces szitu, mert AK rádtolhatja ezen a flopon, bízva benne, hogy van 10 outja.
Mindenesetre cbet-elenék, kb. 2/3 potot, aztán teljesen kihasználnám a time bankot az all in-jére. :D
preflop én kissebet emelnék, amit dob 38 $-ra azt dobja 30$-ra is, postflop több tér marad , ha pushol olcsóbban megúsztuk.
flop: donk 25-30/rraise/call all in. Ha csak adja turn push.
Szóval..
'nem bírtam a stresszt' :) és én toltam allint, flop után azonnal (hátha hatásosabb) kb 160nal. zavarjuk le gyorsan alapon..
A közepes párokra tekintettel nem biztos/ nem hiszem hogy ez a legjobb.
Persze gondolhatja azt, hogy épp egy AKt (AQt?!) játszok túl, de az AA, KK is bőven benne van az én rangemben is.
Ő KK, AAval mindenképp jön. 77-JJt, AKt meg dobja. Talán ezért a bet valamennyi lett volna optimális.
QQ egyedül kérdéses, h mit csinál erre.
Ellen is gondolkodott vagy fél percet, végül sajnos megadta, épp az volt nála!
Nem jött a 2 out, szóval bukó.
Fennmaradó kérdés, h ez vajon cooler helyzet volt-e?!
JJ sztem nem olyan izmos, érdemesebb a 99, TTzel 1 kategóriába venni. Persze, 5-6 fős asztalon, CO-ra azokkal is visszaemelünk..
Flopon all-in menni hatalmas WP!
Rosszabb lap nem fogja megadni...max a 77
heads up pot, van kb 2psb-d, overpar, hat ha ezen nem kommitolsz akkor min?
bet/call
es ha 50-et betelsz a flopon, akkor nagyjabol 27% equity kell, hogy break even legyen a call (ha betolja)
Ez nagyjabol a legkonzervativabb zona ellen is megvan (JJ+, 66-22) es ennel szerintem jobb a helyzet az AK miatt (valamekkora szazalekkal azt is radtolja, es ez noveli az equitydet)
huha ez nagyon rossz board mert set is lehet , csak adogatnám.