Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 SH oop AK 3betelt pot, fiss játék?

Zehy
2010. márc. 1. 10:44

NL200 SH oop AK 3betelt pot, fiss játék?

UTG CakeSeat6 $52.85
UTG+1 CakeSeat7 $266.55
CO CakeSeat2 $363.06
BTN CakeSeat3 $90
SB CakeSeat4 $225.60
BB Hero $268

[*]Image Pre-Flop ($3, 6 players) Hero is BB
    [*] Image Image

2 folds, CakeSeat2 raises to $7, 2 folds, Hero raises to $28, CakeSeat2 calls $21

[*]Image Flop ($57, 2 players)
    [*] Image Image Image

Hero checks, CakeSeat2 checks

[*]Image Turn ($57, 2 players)
    [*] Image

Hero checks, CakeSeat2 bets $24, Hero calls $24

[*]Image River ($105, 2 players)
    [*] Image
Hero ???

Info nincs, vele még nem találkoztam sehol. Pár hand óta ülök az asztalnál, amennyivel több van előttem az egy nonsd partiból jött, nem ismernek ők sem.
Gondolatok (valszeg hibás, ne kíméljetek): a flop cbetet nem akartam erőltetni, 3bet kasszában semmit nemtok eldobatni sztem, még egy 22-55 is úszik egy utcát, ismerve az állományt. A turn bet már jó lehet, de akkor azt reppelem amim van, 2 utcányi value nincs benne, hagyom kibontakozni inkább. Ezen okból sem tudom mi a jó riveren, bár egy kisebb bet esetén kinyöghet egy herocallt vmi párral... Sima vbet, ne gondolkodjak annyit? Vélemények?

csicsi
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 1. 10:58

Hi!
Így játszva riveren is checkolnék, hátha hív, river donkkal is K-t repelsz, sok mindent el fog dobni. Szvsz turn bet, river bet, ezzel balancolod is a ranged, mert a Kt simán hívnád turnon ha air lenne nálad.

crazy3317
Válasz csicsi kommentjére
2010. márc. 1. 11:04

szerintem így játszva csekkóll.

R1per2
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 1. 11:52

Szerintem meg ha így érkezel riverre, inkább bet. Showdown képes lapjával mutatásig akar menni, és sokszor check back-el. Viszont a fura line amit játszottál, hiteltelen is, sokszor fogsz kapni bazdmeg call- akár TX-nél gyengébb lapoktól is szerintem.
Nem jó spot neki blöffölni egyáltalán, hogy erre apellálj, turnön megpróbálta, riveren nem fogja folytatni. Csak egy thin vbetre számíthatsz, ami nem biztos, hogy jönni fog, és sokszor az megadnaa is betet.

A turn játék nálam mindenesetre akkor is bet.

Romsy
Válasz R1per2 kommentjére
2010. márc. 1. 11:55

jó nagy leak a river bet.

Zehy
Válasz Romsy kommentjére
2010. márc. 1. 12:07

jó nagy leak a river bet.

Kifejtenéd? Illetve az egészről meghallgatnám a véleményed. Köszönöm.

arcsen
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 1. 12:18

En varialom a cbet alkalmazasat a chek megnyomasaval. Igy info nelkul nehezkes... Am turnon mar siman betelem. Valoban azt adod elo, amid van, megis rengeteg value-t hagysz benne, sok-sok lap fizetne. Ha nagyon aggro/maniac akkor valtanek at chek-callba. Info nelkul semikepp. Szoval nalam bet turn, bet river.

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 1. 12:30

Kifejtenéd? Illetve az egészről meghallgatnám a véleményed. Köszönöm.

turnön megvilágosodtál, hogy bettel azt reppeled, amid van, riveren meg már el is felejtetted, hogy ismersz ilyen stratégiákat?

a river bettel konkrétan semmi mást nem reppelsz, csak hogy K-d van.

mellékesen ha csomó laptól floatolást vársz flopon, akkor mi tart vissza a cbettől? legalább 22 turn outon tudsz doublebarrelezni.

want2push
Válasz Romsy kommentjére
2010. márc. 1. 12:40

Fene tudja, jó-e a flop cbet, viszont ha betelsz flopon, akkor elég sok turnön cbetelnék újra (789T-es turn lapoknak kevésbé örülnék). Ha azt is adja, akkor meg riveren is.

Ahogy ment bet turn. Ahogy te játszottad riveren már c/c-t játszanék.

kisrapi
Válasz Romsy kommentjére
2010. márc. 1. 12:44

mellékesen ha csomó laptól floatolást vársz flopon, akkor mi tart vissza a cbettől? legalább 22 turn outon tudsz doublebarrelezni.

Pont ezt akartam kérdezni én is. Ha szted kis-közepes PP-k 1 utcás callon vannak, akkor miért nem C-betelsz azzal a tervvel, hogy megfelelő turnön barrelezel

Élő ügyfélszolgálat