NL200 SH oop AK 3betelt pot, fiss játék?
UTG CakeSeat6 $52.85
UTG+1 CakeSeat7 $266.55
CO CakeSeat2 $363.06
BTN CakeSeat3 $90
SB CakeSeat4 $225.60
BB Hero $268
Hi!
Így játszva riveren is checkolnék, hátha hív, river donkkal is K-t repelsz, sok mindent el fog dobni. Szvsz turn bet, river bet, ezzel balancolod is a ranged, mert a Kt simán hívnád turnon ha air lenne nálad.
szerintem így játszva csekkóll.
Szerintem meg ha így érkezel riverre, inkább bet. Showdown képes lapjával mutatásig akar menni, és sokszor check back-el. Viszont a fura line amit játszottál, hiteltelen is, sokszor fogsz kapni bazdmeg call- akár TX-nél gyengébb lapoktól is szerintem.
Nem jó spot neki blöffölni egyáltalán, hogy erre apellálj, turnön megpróbálta, riveren nem fogja folytatni. Csak egy thin vbetre számíthatsz, ami nem biztos, hogy jönni fog, és sokszor az megadnaa is betet.
A turn játék nálam mindenesetre akkor is bet.
jó nagy leak a river bet.
jó nagy leak a river bet.
En varialom a cbet alkalmazasat a chek megnyomasaval. Igy info nelkul nehezkes... Am turnon mar siman betelem. Valoban azt adod elo, amid van, megis rengeteg value-t hagysz benne, sok-sok lap fizetne. Ha nagyon aggro/maniac akkor valtanek at chek-callba. Info nelkul semikepp. Szoval nalam bet turn, bet river.
Kifejtenéd? Illetve az egészről meghallgatnám a véleményed. Köszönöm.
Fene tudja, jó-e a flop cbet, viszont ha betelsz flopon, akkor elég sok turnön cbetelnék újra (789T-es turn lapoknak kevésbé örülnék). Ha azt is adja, akkor meg riveren is.
Ahogy ment bet turn. Ahogy te játszottad riveren már c/c-t játszanék.
mellékesen ha csomó laptól floatolást vársz flopon, akkor mi tart vissza a cbettől? legalább 22 turn outon tudsz doublebarrelezni.