miért kell mindíg bet/bet/bet-et játszani? szerintem nincs értelme a bet/callnak....
persze ha van readem hogy ősbunkó, tulok, szellemileg visszamaradott akko...
nem mindíg csak a saját lapunkat kéne látni... AA ---> value játék.... azért nem lehet ezzel a lappal any2 helyzetbe berakni
BB nek ideális lap a turn a floatoláshoz..szvsz megpróbálom blöffbe fordítani a lapjait check/call-al, a river x esetén bet/call a folytatás
hat azert ez ellen fuggo fuggo , van aki ellen c/c c/c riverig, van aki ellen bet/call.
szerintem a turn c/c után riveren már feladnám... ha megint emel
A bet/call nekem sem tetszik, pont azért, amit Kisrapi írt, iszonyat rosszul állunk, ha itt bekerül. Némelyek képesek itt egy árva 9-essel is betenni, de nem lesz annyiszor jellemző, h plusszos legyen ismeretlen ellen. Fish ellen se.
Vpetinek pedig abban van igaza, h nagyon ellenfélfüggő a dolog, de ezt mondtam én is az elején, lehet, h emiatt ez egy értelmetlen hand így, statok nélkül.
Nincs is sztem igazán jó megoldás így, a csekk/call, blank river csekk/fold igazán weakpassive gagyiság, de még mindig azt látom a legjobbnak, persze a bet/fold után, de itt képtelen voltam dobni, azzal a szándékkal beteltem, h bizony én ezt be is teszem. Totál rossz, ti ne csináljátok ezt, nagyon sokszor hátul vagyunk, ha ezen a turnön rézelnek. Igaz, pont odds volt a range alja ellen és bemákoltam, de nagyon rossznak érzem a bet/callt ismeretlen ellen.
Ha van még hozzászólás azt örömmel veszem. Köszi az eddigieket.
akkor bet/calloltal turnön? s mit mutatott?
bet/fold