NL200, SSS-ként furcsa river bet pot ellen
Nem sok leosztást játszottam az asztalnál, de annyit már észrevettem, hogy ez az ellenfél teszi be legkönnyebben a pénzés a kasszába. Preflop és postflop is aktív volt.
PokerStars Leosztás #19910543050: Hold'em No Limit ($1/$2) - 2008/08/26 - 09:55:57 (ET)
Asztal 'Ottilia' 6-max #6 szék a button
1 szék: RLee982 ($453.20 zseton)
2 szék: Vladimirkot ($167.50 zseton)
3 szék: campe2104 ($235.45 zseton)
4 szék: mikemac_21 ($200 zseton)
5 szék: BenkiQB ($88.85 zseton)
6 szék: giuss12 ($346.90 zseton)
RLee982: berakja a kisvakot $1
Vladimirkot: berakja a nagyvakot $2
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott BenkiQB [As Kh]
campe2104: dob
mikemac_21: dob
BenkiQB: emel $4.50 eddig $6.50
giuss12: dob
RLee982: dob
Vladimirkot: megad $4.50
*** FLOP *** [Jc 6h Qh]
Vladimirkot: passzol
BenkiQB: passzol
*** TURN *** [Jc 6h Qh] [Tc]
Vladimirkot: passzol
BenkiQB: nyit $6
Vladimirkot: megad $6
*** RIVER *** [Jc 6h Qh Tc] [Jh]
Vladimirkot: nyit $30
BenkiQB: ???
Érdekelne, a véleményetek a megjátszásról, illetve mi legyen riveren? Easy/crying call? Reraise?
Call.
turn bet $10, ha turnben 2párja lett volna sztem ott rádtolja, szóval a fulltól nem félnék, viszont lehet flösse, showdown képes lapokkal a flössön kívül nem hiszem h emelne, azzal inkább chek-callt játszana...így vagy air v. flöss, read függvényében döntenék, visszaemelni nincs értelme szvsz...fold v. call
Amúgy sztem megvert ha adtad, ez az emelése ilyen fizesd ki a lapom szagú:)
Ekkora stack-kel már nem vagy eléggé SS a visszatoláshoz. Úgyhogy szerintem csak meg kell adnod. Egyébként simán elhiszem a flöst, de hát most nem én játszom...:)
Preflop $7-ig emeltem volna. A floppon hívok tovább, hiszen van két overem és egy gutshot draw-m, plusz elég scary ez a board az ellenfélnek, simán nyerhetem a partit azonnal. A turn-ön nagyobbat emelek, itt már építeni kell a potot, plusz védeni az esetleges redraw-któl. A riveren a megadás a minimum.