nl200 turn full profit maximalizálás
$1/$2 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO -HuxFlux- ($234.75) 23/18/2,5 AGG 32% cbet flop 69% 5K hand
BTN Hero ($218)
SB Tauno8 ($783.35)
BB fouronnes ($142.75)
Pre-Flop: ($3, 4 players) Hero is BTN :3c: :3d:
-HuxFlux- raises to $6, Hero calls $6, 1 fold, fouronnes calls $4
Flop: :ad: :9d: :3s: ($19, 3 players)
fouronnes checks, -HuxFlux- checks, Hero bets $14, fouronnes folds, -HuxFlux- calls $14
Turn: :9h: ($47, 2 players)
-HuxFlux- bets $30, Hero ?
RR-elni kellene vagy jobb a call? 9x vajon mennyire lehet nála? akkor jobb a RR.
Érdekes ez a flop c/c turn lead line. Láttam már ilyet fd-vel is, de nagyobb részben lesz ez 9es, így raise
Riverre kevesebb, mint potnyi lesz előtte ---> call
RR-elni kellene vagy jobb a call? 9x vajon mennyire lehet nála? akkor jobb a RR.
miért?
Riverre kevesebb, mint potnyi lesz előtte ---> call
Ha visszaemelünk, és nincs nála 9, valószínűleg dobni fog. Ha viszont csak megadjuk, lehet, hogy riveren viszi tovább a blöffjét. Ha meg ott van nála a 9, akkor riveren is könnyen bepakoltathatjuk vele...
Szóval szerintem a callban több a value...
lehet nála thin value TT-KK, amivel nem mert flopon hívni, mert jaj ott az ász, de végül belebeszélte magának, hogy két check után te biztos belehívsz és turn fd, szóval na, védem a lapomat
Ax ugyanez - potkontroll
9x - potkontroll flopon, majd nutsot kapott
itt az a kérdés, hogy milyen readjei vannak, hogyha odacheckelnek hozzád automata betelsz vagy a gyenge sd értékű lapodat check backeled ---> 9x lehet-e nálad vagy sem
mivel a range tök nagy része a potkontroll és ezért azt várom, hogy bet/foldolja őket, ezért nem látok olyan nagy különbséget a call/raise-ben. egy fokkal jobb a call, mert ha nem jön draw tudunk busted drawt shoveolni, amit újra belelevingelheti magát a callban
call +1
negatív. 107 a kassza és 168 van még hátra.
oké
calloltam, szerencsém volt (98):
Turn: :9h: ($47, 2 players)
-HuxFlux- bets $30, Hero calls $30
River: :tc: ($107, 2 players)
-HuxFlux- bets $70, Hero goes all-in $168, -HuxFlux- calls $98
Final Pot: $443
Hero shows FULL_HOUSE THREE NINE
:3c: :3d:
Hero wins $441 (net +$223)
fouronnes lost $6
-HuxFlux- lost $218