tentaculata
2010. szept. 15. 21:49

NL200 UTG 99-cel

No-Limit Hold'em, $2.00 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($95.40)
BB ($226.95)
tenta (UTG) ($216.15)
MP ($200)
Button ($264.10)

Preflop: tenta is UTG with 9Image, 9Image
tenta bets $6, MP raises $19, Button calls $19, SB calls $18, 1 fold, tenta???

Én UTG 23/23 vagyok 55% fold to 3 bettel, a 4 bet rangem innen 5.
Btn 50/20-as eddig 4/3x dobott 3betre, SB pedig 80/50-es alig pár hand alapján.
Többen többet gondoltunk, és az indokok se egyeztek, ezért került ide. Mi legyen?

Epiman
Válasz tentaculata kommentjére
2010. szept. 15. 22:00

Tenta calls

izé
Válasz Epiman kommentjére
2010. szept. 15. 22:04

A hsz-em fenntartásokkal kezeld mert közöm sincs a limithez.:) Én callolnám. Igaz OOP vagyunk (Csak 1 játékoson van pozíciónk) de mi mással lehetne megadni pozíción kívül mint egy pp-vel. Ha set-et flopolsz akkor adott a feladat, ha nem akkor nálam megáll a tudomány:D

mikki86
Válasz izé kommentjére
2010. szept. 15. 22:15

2 fish ellen 4way potba jobb lapot nem is kívánhatnál...

qwertibie
Válasz Epiman kommentjére
2010. szept. 15. 22:19

Tenta calls

nem lesz postflop faceup a lapunk? bár most nézem btn és sb nem tűnik képzett játékosnak, szoval valszeg nem :)

Én UTG 23/23 vagyok 55% fold to 3 bettel, a 4 bet rangem innen 5.

OFF:
HM-ben van külön poziciokra lebontva 4bet range stat?

Littlemage
Válasz qwertibie kommentjére
2010. szept. 15. 22:34

no, akartam irni, de kitöröltem, de aztan meg is irok - közben msn-eztem tentaval, s inkabb ide irom a velemenyem. 3 opcio van, call, 4bet/call, push.

call: setmining, ill. lehet meg akar OP is flopon, de oop leszunk. set nelkul gyakorlatilag flopon B/F.

4bet/call: ugye, ebbe a potba mar csak olyan méretűt tudunk 4betelni, hogy szinte kommittaljuk magunkat, mert QQ+, AK ellen breakeven a pushcall, de a benn lévő dead money miatt picit +EV-s. Viszont megvan az esely arra is, hogy a kevesbe kepzett jatekosok ugy dontenek, hogy azt is csak calloljak, s akkor meg kerulhetunk OOP nehez helyzetbe, hcsak el nem dontjuk, hogy leszarjuk az overcardokat, amit azert 99-el picit talan luxus megtenni.

Ha összejön a 4betcall, akkor ez egy picit +EV-s bár nagy a varianciaja.

Push: Elég nagy FE van, nagy a pot, hogy erdemes legyen azonnal elvinni, viszont, hogy mivel kapunk megadast, az erdekes kerdes, s ehhez annyira nem is értek. Pl eldobnak-e erre egy TT vagy JJ-t.

Hát nem tudom eldönteni, melyiket csinalnam, még agyalok rajt. A callal setminingolhatunk, az utobbi ketto az +EV-s a dead money miatt valoszinu, viszont nagy varianciaval jar. De hat erre van a br :).

kisrapi
Válasz Littlemage kommentjére
2010. szept. 15. 23:38

Én csak callolnék. A 3-betelő pozíciónkénti 3-bet %-a miatt UTG vs. MP szvsz sokkal feszesebb a range mint 9%, ha megnézed csak SB-ből és BB-ből 3-betel lazábban.

bravesoul
Válasz kisrapi kommentjére
2010. szept. 15. 23:53

sima call, nem szeretném kizárni a halakat\+totál nem kizárt h monster van nálunk vagy TT\JJ type hand) és a handemnek pure setvalueja lesz csak postflop, a többi flopon valszeg a legkorrektebb a check\fold, (talán 678fd-n vagy hasonló lehet még brokeolni +osan ). 4way, 2 hallal a potban nem lesznek totál bluffok a cbet rangeben a regnek, donk\fold botrányos lenne, donk\call meg -ev. viszont szexi oddsok pre, és ha hit akkor valszeg legalább 1 BI-t nyerünk.

MikkaMakka
Válasz bravesoul kommentjére
2010. szept. 15. 23:58

no brainer call

Élő ügyfélszolgálat