NL200 vs agro retard két pár nehéz boardon
ellenfelem warm, nagyon agresszív. közös history nincsen, 30 hande ülök az asztalon, addig szoptam egy QQ > KK-t, de azon kívül semmi extrát nem csináltam és ő sem.
a handek róla mineoltak, rólam nem tudom mennyi lehet, 14k handje vagyok stars 200-on.
turnon c/f-oljunk ill. megint lehet spewy, de river c/shove-on is gondolkodtam.
SQUi5HiiFiSH Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
hh nem tette be vmiért, de itt dobtam, ami kb. stnd. milyen más lejátszás lehetséges?
$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG SQUi5HiiFiSH ($372.25)
CO anders1988 ($259.60)
BTN pobolero ($220.20)
SB sammy4001 ($152)
BB Hero ($227.65)
Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is BB :qh: :jh:
SQUi5HiiFiSH raises to $7, 3 folds, Hero calls $5
Flop: :9h: :js: :kd: ($15, 2 players)
Hero checks, SQUi5HiiFiSH bets $10, Hero calls $10
Turn: :qc: ($35, 2 players)
Hero checks, SQUi5HiiFiSH bets $24, Hero calls $24
River: :6c: ($83, 2 players)
Hero checks, SQUi5HiiFiSH bets $60
Final Pot: $143
sztem dobás.
emberünk elég jó lehet ha ilyen statokkal stabil nyerő.
továbbá fölállok ha egy ilyen ül mögöttem:)
sztem dobás.
továbbá fölállok ha egy ilyen ül mögöttem:)
Bocsi hogy offolok, de a PTR grafját ilyen statokkal hozta össsze?8-|
s a kérdés alternatív lineok
Bocsi hogy offolok, de a PTR grafját ilyen statokkal hozta össsze?8-|
Preflop, flop oké.
Turn, river nagyon valuenak tűnik, nálunk jobb 2pár+ típusú lappal. Ha nála is QJ vagy gyengébb két pár van, azt sztem nem fordítaná blöffbe (AK-t se), se valuért nem hívna. Erősebbekkel viszont igen. Gyakorlatilag csak a totál blöff ellen jó a river call.
szerintem két párokkal (már ami szarabb nálunk) nem feltétlen blöff a turn bet, inkább thin vbet.
az az igazság, hogy pont blockerjeink vannak azokra a lapokra amiket eldobatnék river c/shove-al, szóval utólag óriási hülyeség lenne a river játék.
már csak azon filozom, hogy turn jobb-e a c/f, mint a c/c.
Preflop, flop oké.
Turn, river nagyon valuenak tűnik, nálunk jobb 2pár+ típusú lappal. Ha nála is QJ vagy gyengébb két pár van, azt sztem nem fordítaná blöffbe (AK-t se), se valuért nem hívna. Erősebbekkel viszont igen. Gyakorlatilag csak a totál blöff ellen jó a river call.
szerintem két párokkal (már ami szarabb nálunk) nem feltétlen blöff a turn bet, inkább thin vbet.
az az igazság, hogy pont blockerjeink vannak azokra a lapokra amiket eldobatnék river c/shove-al, szóval utólag óriási hülyeség lenne a river játék.
már csak azon filozom, hogy turn jobb-e a c/f, mint a c/c.