Neomorf
2009. aug. 1. 2:53

Nl200FR 109s 3bet pot ip oesd

Full Tilt Poker $1/$2 No Limit Hold'em - 8 players
The Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.com

UTG: $197.75
UTG+1: $40.00
Hero (MP1): $213.00
MP2: $228.45
CO: $100.00
BTN: $66.15
SB: $247.60
BB: $251.60

Pre Flop: ($3.00) Hero is MP1 with 9:spade: 8:spade:
2 folds, Hero raises to $6, 4 folds, BB raises to $19, Hero calls $13

Flop: ($39.00) T:heart: 7:diamond: K:club: (2 players)
BB checks, Hero requests TIME, Hero ???

villain: 48/21/1,7
9,8-as 3bet 870 hand alatt
flop cbet 3bet potban: 57% (7)

egyszerű kérdés:
itt jobb szabadlapot kérni, vagy beteljünk-e?
illetve milyen típusú ellenfél ellen jó az egyik, és milyen ellen a másik variáció?

naggeri
Válasz Neomorf kommentjére
2009. aug. 1. 10:45

Én itt mindenképp betelnék, mivel itt szinte sosem fog cr-elni, viszont valószinű hogy beállt check-call üzemmódba, egy királyal, vagy 99-QQ-val, amivel nem akar nagy potot, de nem hiszem hogy dobna, mert airrel bet-foldolt volna.

Ettől függetlenül nálam bet flop, viszont ha adta, akkor ezen a flopon nem hiszem hogy tovább kellene barrelezni, ezért csak ha javulnék akkor folytatnám.

zoltanh
Válasz naggeri kommentjére
2009. aug. 1. 12:43

Én itt mindenképp betelnék, mivel itt szinte sosem fog cr-elni, viszont valószinű hogy beállt check-call üzemmódba, egy királyal, vagy 99-QQ-val, amivel nem akar nagy potot, de nem hiszem hogy dobna, mert airrel bet-foldolt volna.

Ettől függetlenül nálam bet flop, viszont ha adta, akkor ezen a flopon nem hiszem hogy tovább kellene barrelezni, ezért csak ha javulnék akkor folytatnám.

Ezt az egészet én nem teljesen értem. Ha beállt c/c üzemmódba és mi nem barrelezünk tovább turn-on akkor miért jó a bet flop?

ceTTel
Válasz zoltanh kommentjére
2009. aug. 1. 13:01

vigyázz mer AQ ja van és a turn J vel lejön a nagyobb sora XD

pindrokk
Válasz ceTTel kommentjére
2009. aug. 1. 13:28

Ellenhez hasonló gyökerek imádnak flopon checkelni erős lapokkal majd raiselni vagy flopon callozni és turn c/r-elni. Inkább mögécheckelném emiatt, turnon szívesebben tennék egy próbát, amit valószínűleg riveren is folytatnék.

Neomorf
Válasz pindrokk kommentjére
2009. aug. 1. 16:36

Ellenhez hasonló gyökerek imádnak flopon checkelni erős lapokkal majd raiselni vagy flopon callozni és turn c/r-elni. Inkább mögécheckelném emiatt, turnon szívesebben tennék egy próbát, amit valószínűleg riveren is folytatnék.

aha. meg is kaptam a cr-t az arocomba.
de akkor regek ellen mehet a bet ugye?

Élő ügyfélszolgálat