Félreérted, bennem nincsenek kérdőjelek, hogy mit csináltam volna ha betel az ellenfél turnön, illetve riveren,
csak véleményt kértél a line-odról és szeretném tudni, hogy a turn- illetve river check mögött milyen gondolatok álltak, mert remélem nem csak úgy checkelgetsz a vakvilágba, hanem terved van az utca hátralevő akcióira is - jelen esetben az ellenfél betjére.
Majd leírom én is, hogy szerintem mi a helyes.
Félreérted, bennem nincsenek kérdőjelek, hogy mit csináltam volna ha betel az ellenfél turnön, illetve riveren,
csak véleményt kértél a line-odról és szeretném tudni, hogy a turn- illetve river check mögött milyen gondolatok álltak, mert remélem nem csak úgy checkelgetsz a vakvilágba, hanem terved van az utca hátralevő akcióira is - jelen esetben az ellenfél betjére.
Majd leírom én is, hogy szerintem mi a helyes.
Ezen a flop + turn kombón a flop cbet, turn check elég standard line 3bet potban, itt az ellenfél leginkább csak monsterrel / gyenge drawwal / air-rel betelhet biztonsággal, mert sokszor cr-el fog szembesülni.
* Erős kombók: 3 db set (bár 55 leginkább preflop fold), elenyésző számú flush
* Gyenge draw: AdX, TJd, TdJ, JQd, JdQ
* Air: akármi float, KJ mondjuk
¤ Első csoport "biztonsága", hogy be akarja tenni, örömmel callol cr-t.
¤ Második csoport eldobathat erősebb handeket, pl csomó A-hight, random 3bet-shiteket (KT, K6) és kb minden lap ellen van jópár outja.
¤ Harmadik csoport kizárólag a check/fold handek ellen betel, de ha mondjuk fél potot emel, akkor elég, ha a másik range 33% c/f-on van csak.
Ha az ellenfél ilyen TT-JJ szerű lappal mégis betelne, akkor vigasztaljon az, hogy az FR-3bettor range gerince, a QQ+ ellen is kifizet, illetve neked is lesz annyi outod itt, mint amennyi legtöbbször neki lesz, ha a kettes csoportból emel.
QQ+ slowplayt azért tenném kis valószínűségre, mert az ő image-ével kb kötelező 4-betelnie, az volt a célja, hogy kiszélesítse SB-BB 3bet range-ét és ennek megfelelő reakciót kapott.
Összegezve a leírtakat, nálam turnön ez crai itt. A moderate handekkel nincs semmi értékelhető sd-value-ja és a szélesebb 3bet range-edből jópár jobb handet ki tud emelni, de miután erre allin mész, megfelelő potoddssal kalloznia is kell.
River:
Szerintem az meg check/fold, ha turnt visszacheckeli. TJ is beesett, még csomó random FD-hez a J. Delayed float nem jellemző annyira 3bet pot callerként.
Ha betelsz, valszeg csak 9T fizet.