Neomorf
2009. jún. 17. 18:57

NL200FR flop két pár river?

Full Tilt Poker $1/$2 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 155685
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $206.35
UTG: $266.75
UTG+1: $343.45
Hero (MP1): $208.00
MP2: $177.90
CO: $146.95
BTN: $200.00
SB: $249.00

CO posts a big blind ($2)

Pre Flop: ($6.00) Hero is MP1 with K :club: Q :diamond:
2 folds, Hero raises to $8, MP2 calls $8, 4 folds

Flop: ($22.00) Q :club: A :diamond: K :heart: (2 players)
Hero bets $14, MP2 raises to $48, , Hero calls $34

Turn: ($118.00) 8 :spade: (2 players)
Hero checks, MP2 checks

River: ($118.00) 4 :heart: (2 players)
Hero ???

ellen: 20/8/1,8
flopon jó a call? river push?

casa001
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jún. 17. 20:14

ellen: 20/8/1,8
flopon jó a call? river push?[/QUOTE]

Szerintem flopon is jó a call, a push pedig riveren csak abban az esetben lehet indokolt, ha dobatni akarsz... Kb semmit nem versz az ő rangeből....

Nagyon kíváncsi vagyok a végére....

Blatand
Válasz casa001 kommentjére
2009. jún. 17. 20:34

iagzából én floppon eldönteném, hogy mi legyen turn pozin kívűl leszünk és ha nincs lapja nem hiszem hogy megpróbál még egy blöfföt de ha már így alakult akkor river bet

BenkiQB
Válasz Blatand kommentjére
2009. jún. 17. 20:36

river bet/call any
Ax-re teszem villaint, amivel már nem fog mögéd hívni, így bet kihagyásával szerintem valuet vesztesz

kiváncsi vagyok mások véleményére is

Bumbanas
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jún. 17. 21:21

Jelenleg mit versz, amivel emelést ad preflop és visszaemel flopon? Mondjuk AJ, AT. Ehhez képest mi ver? Egy ilyen statisztikával játszónál lehet JT, QQ, AQ, AK, air. Szerintem mással nem emelhet vissza. Ebből a mindenből mondjuk AJ, AT esetleg fizet, a többi ellen kár pénzt berakni. Szerintem inkább a check/call a jó riveren, de lehet, hogy már a flop megadás is hiba volt egy ilyen passzív játékos ellen.

Tibibacsi
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. jún. 17. 23:25

Nagyon kevés olyan szituáció van, ahol flopon oop callolok egy visszaemelést, de ez talán azon kevesek egyike ahol jó lehet. Eldobni nagyon weak lenne, a push viszont kicsit könnyelmű. A gyerek bármilyen Ax-el visszakérdezhet, viszont a push-t csak jobb lappal fogja adni.
Riveren én check/call-t játszanék, egyedül az AQ-tól félve, AK/J10/set nem checkelne mögéd turn-ön. A river push is megfontolandó, de én nem látok benne value-t, rosszabb lappal (AJ/A10) nem fogja adni.

titcar
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. jún. 17. 23:47

Riveren én check/call-t játszanék, egyedül az AQ-tól félve, AK/J10/set nem checkelne mögéd turn-ön. A river push is megfontolandó, de én nem látok benne value-t, rosszabb lappal (AJ/A10) nem fogja adni.

sztem is itt inkább egy check call, nem hiszem, hogy komoly value van az emelésben, a 2 utcás checkel Ax is belnyithat meg blöfföt is indukálhatunk, ami ellen meg hátul vagyunk az ellen valszeg olcsóbban ússzuk meg mint ha belenyitnánk.

Neomorf
Válasz titcar kommentjére
2009. jún. 18. 1:10

nem tom miért, de én a c/c-t találom a legrosszabbnak. miután flopon lecalloztam oop, szerintetek ki fog itt blöffölni?? gyengébb shodown képes lap meg életbe nem fog belenyitni szvsz. de várom a véleményeket

want2push
Válasz Neomorf kommentjére
2009. jún. 18. 5:10

Bennem fel se merül fel, hogy flopon a 48$-ra visszaemeljek. Mégis visszaemelt a preflop emelőre, majd cbetelőre ezen a flopon. Még a call is nagyon határeset. River is check nálam, reméljük nem hív. :)

Élő ügyfélszolgálat