Yoi nagyon rossz oldalról közelíted meg a pókert, hogy finoman fogalmazzak
Ez olyan hand, amibe már sokan belefutottunk, és nem sok mindent lehet vele csinálni.
Ha eldobod, akkor napokig nem alszol nyugodtan... Ez ilyen, ki "kell" fizetni...
Remélem értitek mit akarok írni, szóval akár a flop után rátolom az all in-t is ha kell, dobja el még a KK-t is!
Tudom, hogy nem helyes, de akkor elkerülhető a vereség. Nem? Persze 5-ből 4x szépen meg lehetett volna kopasztani az embert ebben igazatok van. Csak most nem.
Az is biztos, hogy ez egy kirívó eset, sok ilyen kezet tekintve mint egy flopolt full az óvatos fejés nyilván kifizetődő, mert nem fog mindig megjönni neki a riveren a nutcard, ebben is igazatok van.
ÉN megpróbáltam volna eldobatni vele, csak ezt akartam kinyögni.
(...és nem a 200 Ft miatt lettem ideges, hanem azért, hogy miért nem lehetek én a tapsolók között, és más a szenvedő alany :))
Ha eldobod, akkor napokig nem alszol nyugodtan...
Akkor máshogy: settel miért akarnám, h dobjon a KK???
:S:S:S:S
omájgád :eek:
eredeti kérdésre: izikól
Ha eldobod, akkor napokig nem alszol nyugodtan... Ez ilyen, ki "kell" fizetni...
Ezzel az elmélettel óvatosan bánjunk, mert hamar kitágul a "kíváncsi vagyok mivel játszik így" calling range :D
Vááóó. Komoly hand, nem hiszem hogy bárki -khm.. jó/tapasztalt? játékos tud itt dobni. Az elhangzott elméletek pedig számomra is teljesen új megvilágításba helyezik a pókert. Mostmár minden setem flop allin, nehogymá lejöjjön valakinek valami, inkább vigyem ki a 8 dodót a potbó!
+1 Zehynek az osztásokért. Komolyan, kell aki odaszóljon, nem lehet szó nélkül hagyni, meg amúgy is vicces. :)
Hátha a karmád is meggyógyul. :)