Tibibacsi
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 24. 22:15

Ha úgy gondoltad hogy air-el blöfföl akkor minek mentél all-in, miért nem call??
Vagy Q-t akartál dobatni?? Mert K-t, hülyén megjátszott setet/2 pairt nem fog eldobni a többi ellen elég a call.

Neomorf
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. szept. 24. 22:40

KK, QQ-t is játszhattam így simán. turn c/r. mivel flopon semmi nem adná a 3betet és a turn nyitásomat sem

Neomorf
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. szept. 24. 22:58

Ha úgy gondoltad hogy air-el blöfföl akkor minek mentél all-in, miért nem call??
Vagy Q-t akartál dobatni?? Mert K-t, hülyén megjátszott setet/2 pairt nem fog eldobni a többi ellen elég a call.

nem csak az air-t akartam dobatni, hanem mindent.

jah és nem elhanyagolható indok, hogy ez egy 24 asztalos robot, aki nem fogja átgondolni a handet, hanem azt látja, hogy van egy KJ-ja pl és c/r allin tették riveren, ami ritkán blöff --- instafold, mer csipog minden...

csel-s
Válasz Neomorf kommentjére
2009. szept. 25. 5:54

lehet h ezér tmegköveztek de én ezt flopon blöffbe fordítanám, mert nagyon marginális a szitu és az utg emelőranged közepében van a KQ board, és ha flopon bet/ raise /foldot játszol itt az sztem jobb lehet mint postflop oop pengeélen táncolni.

mert ugye AK val AQ KK QQ val is ezt a linet játszanám h ne kapjon oddsot
az esetleges JT mondjuk igaz csak az az egy húzó van kint, de ilyen line-nal el tudsz dobatni gyengébb Q-t illetve valami gyengébb K-t, ha nem flopon akkor legkésőbb turnön (mmint neki tűnik így, nyilván nem folytatnád az akciót ha flopon megadna)

szal flopon olyan 58 ig visszahívnék , hogy lássa, elég komolyan gondolom a dolgot, és ha onnan is akciózik akkor fold, egyébként innen lap nélkül folytatnia szerintem nem nagyon lehet
ilyen regek ellen nem szabad átadni az agressziót mert poziból biztos hogy addig betel amíg el nem dobod kb

persze mindezt annak tudatában, hogy egyetlen lap kb ami reális nála és veri a blöffödet(amit nem lehet eldobnia) az a 88

na most elolvasom a többi kommentet is és várom hogy lehurrogjatok:D

elolvastam:

tény hogy most így szedted ki a legtöbb valuet, de pl ha nálam 88 lett vna akkor pon tugyanazt a linet játszom amit ő, csak flopon 25-27 ig hívok vissza..

ha megadod akkor vagy nálad is monster van (KK QQ (KQ esetleg)), vagy AK AQ, vagy any 2 mert nem hiszed el az ellennek ezt a raiset és turnön akarod c/r-elni
namost ha a flop raise után betelem a turnt is ip akkor lehet h eldobatom az AK-t, illetve a blöffcallodat (amit flopon azért csináltál h turn c/r-elj)

és a turn behind check-kel az AK AQ-ból is valuet fogok kiszedni, többet mintha turnön betelnék és esetlegesen dobná valaki nit. továbbá a flop "blöfcall" air - nem showdown képes lapból is csikarhatok ki blöfföt, és esetleg így nem stackelődsz teljesen ha esetleg kint van egy overset,
persze a raise okés lehet riveren ip, csak azért nincs sok értelme mert akkor már tényleg minden AK AQ dobni fog, esetleg valami value lehet KQban de az nem tudom mennyire van benne az utg range-ben . KK QQ-t meg csúnyán kifizetjük

ez persze csak akkor + os ha vki AK val nem megy tönkre KQ8 flopon, mert akkor nagy value-t vesztünk AK ellen

szal lényeg ami lényeg lehet hogyha ellenem játszod ezt így pl akkor belefutottál vna ízi 88 ba mert az biztos h nem dobom el , miután ennyire alul reprezentáltam a handemet: ) nameg egyébként se:D

Élő ügyfélszolgálat