zoltanh
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 10. 17:09

Dobhatatlan.

Romsy
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 10. 17:11

call és tegyél 2$-t a kártyáidra, mehet a jatt a dealernek. :V

Tibibacsi
Válasz zoltanh kommentjére
2009. aug. 10. 17:11

Én is adtam volna.
Bár a halak nagyon gyakran játszanak river c/r-t nuts-al, de ez akkor is dobhatatlan.

nothinner
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 10. 17:13

Szerintem az ellenfél miatt dobhatatlan.
Viszont tipikus fish move lenne 77el. Jön a 2out és bemutatja a nagy cselt.

titcar
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 10. 17:24

Azért ez nem így működik, az ellenfél egy fish, simán játszhat így olyan lapot ami ver.
De olyat is ami nem ver.

persze :)
a "Egy lapot mondj amit így lehet játszani és versz!" részre reflektáltam :)

gorcsy
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 10. 17:28

Vagy totál air-el wpzik vagy fullja van én tartom azt hogy itt verve vagyunk ha előtte nem volt olyan előzmény ami alapján láttuk hogy miket csinál

Statok nyilván rettenetesek attól még ezt nemtenné meg K-val vagy gyengébb 10esel én azt mondom de más gyengébb showdown képes handel sem

BaLa
Válasz gorcsy kommentjére
2009. aug. 10. 17:31

Statok nyilván rettenetesek attól még ezt nemtenné meg K-val vagy gyengébb 10esel én azt mondom de más gyengébb showdown képes handel sem

Megtenné.

BaLa
2009. aug. 10. 17:32

persze :)
a "Egy lapot mondj amit így lehet játszani és versz!" részre reflektáltam :)

Okay :)

gorcsy
Válasz BaLa kommentjére
2009. aug. 10. 17:35

Megtenné.

Hiszek neked BaLa

Biztos én vagyok nagyon weak

illese
2009. aug. 10. 17:37

kóóóól

most télleg mi az ami ver és így játszaná (jól?) az összes utcát figyelembe véve? bár egy ilyen donknál ez nem annyira komoly kérdés :)

55 TT KK illetve ha variálta a játékát preflop KTs. Ezek ha Neomorf kolléga szeret floatolni, és jó agresszív akkor teljesen érvényes játékok. Floppon emel, hiszen jó lapja van, mértne. Turnön hagyja, had emeljél, majd riveren elcsekkeli, számítva hogy nem fogod cserbenhagyni. Amikor megkapta visszatolja. Ha bluffolt, akkor acélból vannak a golyói, megérdemli a potot. Ha pedig ezt megcsinálja olyan lappal amit versz az egy AT-vel úgyis kifosztod.
Ezzel együtt nem bírnám elengedni, de crying call.

Élő ügyfélszolgálat