Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > nl200FR sqz fish ellen - donkbet

Neomorf
2009. júl. 9. 16:55

nl200FR sqz fish ellen - donkbet

Full Tilt Poker $1/$2 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 178097
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $304.20
SB: $331.35
Hero (BB): $236.35
UTG: $178.00
UTG+1: $292.60
MP1: $36.40
MP2: $203.55
CO: $44.45

Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with 5 :diamond: A :diamond:
5 folds, BTN raises to $6, SB calls $5, Hero raises to $24, 1 fold, SB calls $18

Flop: ($54.00) 2 :heart: K :spade: J :heart: (2 players)
SB bets $10, Hero ???

villain: 68/13/2,8 60 handből. eddig egyszer 3betelték, akkor is tartott.
érdemes itt blöffölni? vagy adjuk meg magunkat? egyátalán fishy ellen mennyire tanácsos ilyen lapokkal sqz-elni? (amúgy nem nagyon szoktam)

Tibibacsi
Válasz Neomorf kommentjére
2009. júl. 9. 17:05

Bármilyen kicsit is emelt, javulni nem nagyon tudsz, a ráemeléssel fish ellen meg csak vesztegeted a pénzed, királyt bubit draw-t úgysem fog elengedni. Fold.

rogan99
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. júl. 9. 17:07

Ezeket nem szeretem mert bármi lehet nála fd, Kx, Jx...
Ha nagyobb mintám van az ilyenekről és nem 50% a wtsd-juk akkor ilyenkor néha vissza szoktam emelni. Jelen helyzetben sztem jó a fold, majd lappal lehúzod.

pindrokk
2009. júl. 9. 17:59

egyátalán fishy ellen mennyire tanácsos ilyen lapokkal sqz-elni? (amúgy nem nagyon szoktam)

ilyen típusú lapokkal nem rossz mert alapból is van showdown értéke. (nem úgy mint pl T9snek)Valamint ha jön a lap akkor szépen lehet vbetelni, ha meg nem akkor bluffolni:D A5oval 3bet vagy fold A5sel lehet callozni is

BaLa
Válasz pindrokk kommentjére
2009. júl. 9. 18:26

preflop sokkal jobb a call, mert pozíciód van a fishen és postflop sokkal előnyösebb helyzetben fogod tudni majd betenni a pénzt.

flopon fold.

titcar
Válasz BaLa kommentjére
2009. júl. 9. 19:57

preflop sokkal jobb a call, mert pozíciód van a fishen és postflop sokkal előnyösebb helyzetben fogod tudni majd betenni a pénzt.

flopon fold.

+1 , ha a btn lenne a megafiss sztem akkor is jobb a call egyébként (ha már benéztem és leírtam ezt is :) )

Neomorf
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 9. 20:02

én is dobtam, csak szar volt :)

igazából a pre sqz volt a kérdéses. button is egy fishy volt (kb 35/15 körül). ha nem calloz sb, akkor nálam is call lett volna. de ezek szerint 3way is inkább call. thx a hsz-kat.

Neomorf
Válasz BaLa kommentjére
2009. júl. 9. 20:33

flopon fold.

az a bajom, h oop sokkal nehezebb profitot kihozni a drawkból :( mert pl flop c/r, és ha megadja, turnre nem esik semmi, akkor mivan?

BaLa
2009. júl. 9. 20:56

az a bajom, h oop sokkal nehezebb profitot kihozni a drawkból :( mert pl flop c/r, és ha megadja, turnre nem esik semmi, akkor mivan?

Fishek ellen nem olyan nehéz a drawkat oop megjátszani.
Valószínűleg btn főleg a jó lapjaival cbetelne és air-rel inkább checkelne, szóval én nem c/r-elnék egy sima fd-val, hanem inkább donkbetelnék.

Élő ügyfélszolgálat