thomyca
Válasz Katzorka kommentjére
2012. szept. 3. 19:24

Nem tudom menyire jó játékos az ellen. 20/24-es alapján jó, nagyvakot nem védheti olyan gyakran, mert akkor nagyobb lenne az eltérés a VPIP/PFR között.

Ha value-ért megy, verve vagyunk. Ha átgondolt blöffből megy c/raise + törn emelés, akkor tisztában van azzal, hogy a HERO laptartományban nagyon kevés olyan lap van, amit HERO egy river emelésre ne dobna el. Tehát riveren emelni fog (én ezt tenném), mi dobjuk a tízes párunkat.

Ezért én megpróbálnék most dönteni, nem majd ha meglátjuk a rivert. Ehhez - 250 hand alapján - agressziót néznék flop/turn/river. Ez segítene abban, hogy milyen gyakran lövi el a 2nd és 3rd barrelt, illetve milyen gyakran emeli, vagy c/raiseli floppon a húzóit.

Gabson
2012. szept. 3. 21:12

Nem kell aggressziót nézni. A 20/24 magáért beszél.

Katzorka
Válasz Gabson kommentjére
2012. szept. 3. 21:55

Ty, az egyszerűbb megoldást választottam és dobtam turnon. A hozzászólások alapján helyesen :)
Btw villain sztem is nagyon ritkan fog csak checkelni riveren, kb mindig betolja és találgatás a vége.

MerACE
2012. szept. 3. 21:58

Igen 20/24-gyel annyira agresszív, hogy még olyankor is emel, amikor nem rak pénzt a potba!

thomyca
2012. szept. 4. 10:49

Szerintem a 20/24 preflop stat nem garantálja a magas postflop agressziót. Én a kettőt feltétlenül elkülöníteném egymástól.

erikkke
2012. szept. 11. 19:54

flopon raiseről mi a véleményetek ?

KisMuck
2012. szept. 11. 20:24

És flop foldról?
Úgy értem info hiányában ez már flopon dobó lehetne,hiszen az esetek nagyrészében tüzelni fog trn-ön,és,h mennyit blufföl attól függ mennyi FD-t tartalmazhat a range.Nem hiszem,h túl sok SC lesz a rangeben,talán Axs-ek és pár SBW.De ja,ez több kombó,mint set,ugyh flop c/trn f jó lehet ezen a kártyán.
Flop 3b-ről az a vélemyényem,h az is csak akkor jó,ha agro dinamika van közöttünk és tudom,h lazán tönkremegy gyengébb TP-val és/v FD-val.Így igazából bluffbefordítás lenne.

thomyca
Válasz erikkke kommentjére
2012. szept. 12. 22:08

flopon raiseről mi a véleményetek ?

Gyengébb lapokat, blöfföt dob, erősebbel tart. Erős húzóit, ahol floppon jó vagy jobb az equity-je nem dobja el. Szóval szerintem csak a jobb lapjait tartjuk bent.

Egyetlen előnye, hogy ha ezek után is emel törnön, nyugodtan dobhatunk.

vadallat
2012. dec. 23. 7:21

nem értem mit izzadtok, van egy tptk azt' ennyi. olyan nehéz ezt eldobni? flush-húzó, sorhúzó, mi kell még? ráadásul telibe találja a flop a bb defens range-t. eldobós... főleg így hogy nem mutatott gyengeséget.

Élő ügyfélszolgálat