Na nem jön az az egy BI forexnub? :(
ő az emelésével nem reprezentált valami nagyon erős kezet, szóval féltem, hogy eldobná.
Utánna beszélgettem vele, és azt hiszem egyetértettünk abban hogy ezt nem játszotta meg túl jól.
Na nem jön az az egy BI forexnub? :(
:teljesen jól játszotta meg szerintem (ha eltekintünk attól hogy sqzelni-e kellett volna a fisht), csak pont az a lap volt nálad ami ellen nem áll jól ha callozod az ai-t, meg mondjuk nem is lehet rá számítani hogy valaki ilyen potban aq-val callolni fog hogy még mögötte 4en vannak, szóval nem igazán volt szerencsés, itt szerintem te hibáztál nagyobbat, az már más kérdés hogy végül így tudott bekerülni:D
az összes hozzászóló dobta volna a nutsot, szóval lehet hogy még jobbat is tud dobatni az ai-val:D bár ez elég érthetetlen:confused:
Nézzük meg az ő szemszögéből, mi van ha a lapjaim 2/3-át eldobom az ő visszaemelésére (kb 3,5-4%-os call range-el), és a fish sosem dob a 10%-os laptartományából:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 40.502% 36.42% 04.08% 269424720 30172860.00 { KQs }
Hand 1: 59.498% 55.42% 04.08% 409944888 30172860.00 { 66+, A9s+, KJs+, AJo+, KQo }
Szóval van 40,5%-os EV-je, ami pontosan megegyezik a pot odds-ával amit ad magának (237/(112+2*237)) a gond az, hogy ez cask akkor igaz, ha mindenki más mindig dob a potban és a hal mindig megad.
Az én megadó range-em ellen a 3way main potban az ő pot odds-a 29%, ami ellen már cask 21% equity-vel rendelkezik, értelemszerűen a kettőnk közötti side pot-ban még ennyire jó esélye sincs (ott kb 30%-a van az 50% pot odds-ra).
Szóval itt neki egyértelműen -EV a push, ezért ő egészen biztosan rossz döntést hozott.
Ami érdekelt volna az az, hogy a többiek hogyan játszották volna a kezet - és miért. Úgy látom többen vannak akik push-oltak volna a fish ellen a squeeze-re, a mögöttem lévő aktív játékosok ellenére is.
A call a végén odds-ok és a reprezentált laptartományok ellen stabilan+EV-s.
Hálás köszönet mindenkinek a valuable hozzászólásokért! :D
kicsit ironizálni akartam, arra célozva hogy tökmindegy a fish range, egyrészt annyira k*rva jó a potods, + bármi lehet nála és az aq ellene bőven jó, szóval a reg-re kell fókuszálni
de úgy látszik nem jött le, mert többen is megtippelték xD
szóval majd küldöm
Azért kár, hogy nem tartottad az ígéretedet ...
Na de mind1 :)
Majd eljutok egyszer én is NL400ra :D
Ennek má kicsit kezd tarhálás szaga lenni...
forexnub helyében már rég küldtem volna 2$-t és le van tudva. 1BI-ról volt szó (limitről nem), NL2-n az is egy buyin :D
1 buyin 10 centes sng-re? :))
Nyilván nem gondoltam, hogy elküldi.. de ha tett egy kijelentést valaki, azt illik azért betartani..
Szóval ha a terem hirdet 30% RB-t, vagy akár egy versenyjegyet, akármit, amit megnyerhetsz, és nem kapod meg, nyilván nem örülsz neki :)
Lottón is ha 5ösöd van, és bemész hogy nyertél, elhajtanak a ****be, hogy ez csak egy vicc!? :D
Úgy gondolom, ha valaki nem tartja a szavát, legalább ne ígérgessen.. Ennyi :)
Legalább látszik, hogy tanult valamit a politikusainktól :)