köszi Zehy a gondolatokat!
törnön ugy akartam, hogy call és ha river nem párosodik akkor én nyitottam volna 120$-t és pushra insta call. kárók és a lepárosodás fékezte egyedül az akciót.
turn check raise-re biztos rátolta volna, de ez csak ebben a szerencsés esetben, hogy neki is flösje volt. szóval lehet, hogy aggró playa ellen ez a slowplay dolog jó megoldás, de most itt ebben a helyzetben mehetett volna minden be a turnon. és még ő hívott volna be táncolni.
köszi Zehy a gondolatokat!
törnön ugy akartam, hogy call és ha river nem párosodik akkor én nyitottam volna 120$-t és pushra insta call. kárók és a lepárosodás fékezte egyedül az akciót.
flopon meg turnon nem rakod be a pénzt, riveren meg már nem tudod nyugodtan berakni...
te is ezermester leszel ? :D
szerintem se nagy hiba ha pre nem 3betel, flop egyértelmű raise, és ellenféltől függően választanám meg a turn és river játékot
A standard line a következő lenne:
Preflop 3bet. Mondjuk belefér a call is.
Flopon c/r big, vagy bet, amire ha ráemel push!
Ahogy ment, a turn:
1. Bet
2. Ha mégis passzolsz, akkor meg c/r!
preflop szerintem nem kell feltétlenül 3 betelni,játékosa válogatja
flopon bet vagy ha check akkor mindenképp c/r
turnon így már te nyithatnál és a 3betje után már ai tehetnéd
ha csak megad turnon,akkor valueshove a riveren
így,ahogy játszottad az esetek nagy többségében rátolnám a riveren,szerintem +EV
egyébként kár hogy eredményt is postoltál
erről akartam írni egy blogot, de ha már megkérdezted válaszolok itt.
a rollom kb. nl50-enre van meg de ennek egészét nem tudom online mozgósítani.
kevés tapasztalatom 1/2$ és 2/4$-re van meg, tehát erről beszélhetek. 20-30 BB-vel ülök be általában 100 fölötti BB-vel rendelkező emberek ellen. Figyelem hogy inkább amerikaiak legyenek, ellenük van kellemes tapasztalatom.
Egyértelmű célom, hogy PF kerüljön be a sztekkem számomra jó mutatással. Pengés flop, törn, river játékokra sajnos itt nincs alkalmam. Hosszútávú fejlődést ettől a játéktól nem várok, tehát ilyen téren tutira minusz evs. Viszont profitom jelenleg van belőle. Hó felénél most több a profitom mint egész januárban nl20-nl50 50k hand grindeléssel...
Őrült dolgokkal képesek felduplázni. Eleve sokaknak habzik a szája ha 5ször annyi dollár van elöttük mint elöttem. Nem tudom ilyenkor minek fogadják el játékot.
Sokat gondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy mindegyikben meg van a gambler lélek. Imádják ha 20-30 bbt betesznek ellenem én nézhetnek egy mutatást.
Fordult velem elő olyan, hogy aggro ellenfél ellen limp raisen voltam AK-val és rátolta a 60$omra A2-vel 4$os potra. Illetve olyan is volt, hogy T8am ment 4bet allint nekem akkor már régen nem volt FE-m.
Tapasztalataim szerint itt 1/2 nagyon megtudnak bolondulni. Van 1-2 "bejáratott" ellenfelem. Többször fordult elő, hogy beültem 20 bb-vel és 3szor voltam PF favorit 70-30%-ban és kiültem 160 bb-vel. Persze kell hogy hoooldoljon a JJ-m A7 ellen stb.
Ha lesznek kérdések, akkor irok blogot. Összeszedem majd minden gondolatom a témában, mert van sok.
reraise preflop
reraise flop
reraise turn
reraise river
szerintem nem sok fogalmad van a HUrol BenkiQB...
szvsz játssz legalább 2 limittel lejjebb!