No-Limit Hold'em, $4.00 BB (6 handed)
BB ($411)
UTG ($200)
Hero (MP) ($380)
CO ($259.50)
Button ($428)
SB ($404)
Preflop: Hero is MP with 8, 6
1 fold, Hero bets $10, 1 fold, Button calls $10, 2 folds
Flop: ($26) 10, K, 4 (2 players)
Hero bets $22, Button calls $22
Turn: ($70) 9 (2 players)
Hero bets $50, Button calls $50
River: ($170) K (2 players)
Hero checks, Button bets $134, Hero raises $298 (All-In), Button calls $164
Total pot: $766
Results:
Button had 4, 4 (full house, fours over Kings).
Hero had 8, 6 (flush, King high).
Outcome: Button won $763
Mindenesetre, ha betelek 100+ dollárt, akkor már nehéz dobni a maradékért. Ugyanezt gondoltam az ő szempontjából is, ezért játszottam c/r-t.
c/r allin a legrosszab megoldas, amit csinalhatsz, egyreszt baromira overreppeli a handed, masreszt egy jo reg soha nem fog lecallolni rosszabbal.ezenkivul van par lap amivel moged checkel es adna a sima betet.
bar nem sok lap lehet nala ami ver, riveren bet/fold a jo, mert szinten nem tolja rad kisebb flushel, KQ,KJ pedig szinte kizart hogy betolja.
c/r allin a legrosszab megoldas, amit csinalhatsz, egyreszt baromira overreppeli a handed, masreszt egy jo reg soha nem fog lecallolni rosszabbal.ezenkivul van par lap amivel moged checkel es adna a sima betet.
bar nem sok lap lehet nala ami ver, riveren bet/fold a jo, mert szinten nem tolja rad kisebb flushel, KQ,KJ pedig szinte kizart hogy betolja.
És abban egyetértünk, hogy KJ, KQ lapokat többnyire nem tol rá egy river betre az ellenfél. De részben éppen ezért a KQ, KJ, QJ lapok ellen pluszosabbnak érzem a c/r játékot. Vagy ezeket sztetek el tudja dobni a c/r-re? Mert, ha nem - és "kizárjuk" nála a fullt -, akkor a játéka alapján becsült zónája ellen nem jobb a c/r?
Be kell lássam, ez is logikusan hangzik...
És abban egyetértünk, hogy KJ, KQ lapokat többnyire nem tol rá egy river betre az ellenfél. De részben éppen ezért a KQ, KJ, QJ lapok ellen pluszosabbnak érzem a c/r játékot. Vagy ezeket sztetek el tudja dobni a c/r-re? Mert, ha nem - és "kizárjuk" nála a fullt -, akkor a játéka alapján becsült zónája ellen nem jobb a c/r?
Annak ellenére hogy az ellenfeled rosszul (vagy trükkösen) játszotta meg a lapját, szerintem itt még mindig bet/call a leghelyesebb játék.