Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL400 river játék: b/f, b/c, c/r, c/c?

csel-s
Válasz want2push kommentjére
2009. júl. 28. 23:43

No-Limit Hold'em, $4.00 BB (6 handed)

BB ($411)
UTG ($200)
Hero (MP) ($380)
CO ($259.50)
Button ($428)
SB ($404)

Preflop: Hero is MP with 8Image, 6Image
1 fold, Hero bets $10, 1 fold, Button calls $10, 2 folds

Flop: ($26) 10Image, KImage, 4Image (2 players)
Hero bets $22, Button calls $22

Turn: ($70) 9Image (2 players)
Hero bets $50, Button calls $50

River: ($170) KImage (2 players)
Hero checks, Button bets $134, Hero raises $298 (All-In), Button calls $164

Total pot: $766

Results:
Button had 4Image, 4Image (full house, fours over Kings).
Hero had 8Image, 6Image (flush, King high).
Outcome: Button won $763

Mindenesetre, ha betelek 100+ dollárt, akkor már nehéz dobni a maradékért. Ugyanezt gondoltam az ő szempontjából is, ezért játszottam c/r-t.

jut eszembe múltkor én is játszottam egy ilyen partit, valami ilyen járt a fejemben , flopon slowplayezek, turn nem emelek hátha betalálta mégiscsak a szín nameg így tök jól alulreprezentálom a kezemet és talán hív K val a riveren is és ott raiselek, river: wow itt a K , ha K ja van tuti nem fogja eldobni, szal az a szitu, hogy az ellen teljesen félrereadelt és így rosszul megjátszott handből hozta ki a legtöbbet

geri
Válasz csel-s kommentjére
2009. júl. 29. 0:07

c/r allin a legrosszab megoldas, amit csinalhatsz, egyreszt baromira overreppeli a handed, masreszt egy jo reg soha nem fog lecallolni rosszabbal.ezenkivul van par lap amivel moged checkel es adna a sima betet.

bar nem sok lap lehet nala ami ver, riveren bet/fold a jo, mert szinten nem tolja rad kisebb flushel, KQ,KJ pedig szinte kizart hogy betolja.

want2push
Válasz geri kommentjére
2009. júl. 29. 1:46

c/r allin a legrosszab megoldas, amit csinalhatsz, egyreszt baromira overreppeli a handed, masreszt egy jo reg soha nem fog lecallolni rosszabbal.ezenkivul van par lap amivel moged checkel es adna a sima betet.

bar nem sok lap lehet nala ami ver, riveren bet/fold a jo, mert szinten nem tolja rad kisebb flushel, KQ,KJ pedig szinte kizart hogy betolja.

Be kell lássam, ez is logikusan hangzik...
És abban egyetértünk, hogy KJ, KQ lapokat többnyire nem tol rá egy river betre az ellenfél. De részben éppen ezért a KQ, KJ, QJ lapok ellen pluszosabbnak érzem a c/r játékot. Vagy ezeket sztetek el tudja dobni a c/r-re? Mert, ha nem - és "kizárjuk" nála a fullt -, akkor a játéka alapján becsült zónája ellen nem jobb a c/r?

addict776
2009. júl. 29. 2:13

És abban egyetértünk, hogy KJ, KQ lapokat többnyire nem tol rá egy river betre az ellenfél. De részben éppen ezért a KQ, KJ, QJ lapok ellen pluszosabbnak érzem a c/r játékot. Vagy ezeket sztetek el tudja dobni a c/r-re? Mert, ha nem - és "kizárjuk" nála a fullt -, akkor a játéka alapján becsült zónája ellen nem jobb a c/r?

C/RAI mész a vékony betjére, és eldobja. Ezzel is lehet nyerni, de több $$$-t látok a betben, mivel te határozod meg a riverbet méretét, és KJ/KQ/QJ lapokkal mindenképp(!!) callozni fog. Mellesleg elég sok value-tól esünk el ha mögénkcsekkel...

Annak ellenére hogy az ellenfeled rosszul (vagy trükkösen) játszotta meg a lapját, szerintem itt még mindig bet/call a leghelyesebb játék.

Elég kevés esetben fog egy jó reg csak callolgatni flopon, 2 párral/szettel..

BaLa
2009. júl. 29. 2:27

Be kell lássam, ez is logikusan hangzik...

Ezeket szerintem dobja egy jó reg a c/r-re, nagyon valószínűtlen hogy blöffölsz. Rossz cs reg viszont szerintem képes herocallozni.

BaLa
Válasz addict776 kommentjére
2009. júl. 29. 2:30

Annak ellenére hogy az ellenfeled rosszul (vagy trükkösen) játszotta meg a lapját, szerintem itt még mindig bet/call a leghelyesebb játék.

A bet/call rossz, soha nem fog pusholni gyengébb lappal. Már a 3 barrel önmagában baromi nagy erőt jelez ezen a boardon.

Élő ügyfélszolgálat