Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL400 river kérdés: bet or c/r?

want2push
2009. ápr. 1. 11:15

NL400 river kérdés: bet or c/r?

(6-max)
Seat 1: LolG*** (702,70 in chips)
Seat 3: want2push (1260,70 in chips)
Seat 8: work*** (612,03 in chips)
Seat 10: Lurk*** (577,70 in chips)
LolG***: posts small blind $2
want2push: posts big blind $4

Dealt to want2push [ :6s: :7s: ]

work***: calls
Lurk***: folds
LolG***: folds
want2push: checks

@@@ F_L_O_P @@@ [ :4h: :Ac: :8d: ]

want2push: bets $8

# # # TURN # # # [ :Ts: ]

want2push: bets $20

&&& RIVER &&& [ :5s: ]

want2push: ???

Ellenfél 80$-ból épített stacket, de elég straightforward.

Eddigi játéka alapján lehet-e annyira erős lapja, amivel emel, majd megad egy c/r-t? Lesz-e elég gyakran ilyen lapja, vagy menjünk simán a value-ra és beteljük a rivert?

arcsen
Válasz want2push kommentjére
2009. ápr. 1. 11:35

Hat, nem tudom ilyen boardon mivel lehet csak megadogatni vegig... Draw-n nem nagyon lehet, esetleg gyenge asz? Vagy talan scapdaz? Nem tudom lapra tenni :) Igy meg nehez... Fontos lenne tudni, Neked, ill neki milyen az imiga-e.

want2push
Válasz arcsen kommentjére
2009. ápr. 1. 11:47

Hat, nem tudom ilyen boardon mivel lehet csak megadogatni vegig... Draw-n nem nagyon lehet, esetleg gyenge asz? Vagy talan scapdaz? Nem tudom lapra tenni :) Igy meg nehez... Fontos lenne tudni, Neked, ill neki milyen az imiga-e.

Én semi-TAG, ellenfél semi-loose.

illese
2009. ápr. 1. 12:01

Draw nem nagyon lehet, tehát vagy csapdázik (set, két pár), vagy gyenge ász. Mindkét esetben jobb egy olyan 3/4 pottnyi emelés. Ha gyenge ász esetleg megadja bár nem valószínű, de belenyitni nem fog. Ha meg csapdázott, akkor szerintem vissza fog emelni. Azaz emeléssel ha jó lap van nála bekerül a stackje, meg c/r-el is, viszont ha valami gyenge lap van nála az emeléssel esetleg nyerhetsz. Bluff emelést szerintem nem várhatsz.

want2push
Válasz illese kommentjére
2009. ápr. 1. 18:32

Látom szinte mindenki a betre szavazott. Én is azt tettem.

---------------------
A parti vége:

want2push: bets $66

*** SHOW DOWN ***

want2push: shows [ :6s: :7s: ] (Straight, Eight high)
work***: mucks [ :Tc: :8c: ] (TwoPair)

want2push wins $196 with Straight, Eight high

F16Fairlane
2009. ápr. 2. 3:16

nem is az szamit talan, hogy van-e olyan lapja, amivel emel es megad egy c/r-t
(mert szinte az osszes ilyen lap, kiveve a T8s az valami slowplayelt 2par+ amivel raisel a betre is)
viszont nagyon sok olyan lap van, amivel meg pot hivast is megad, de nem betel pl. bizonyos Ax-ek, gyenge ket parok
es mivel sokkal tobb ilyen van, en potot hivnek
azert potot es nem fel potot, mert szerintem majdnem az osszes Ax-el amivel mar idaig eljutott tartani fog

Élő ügyfélszolgálat