Huh, ez nagyon brutál hand, én a riveren biztos elsírtam volna magam.De igazából én a check call felé hajlok mert nem létezik olyan lap amit reppel.Konkrétan talán AQ, de még az is borzasztó nagy unlucky lenne. Mellesleg ha tényleg A van nála akkor a PTR-en kapsz egy "Bad Beat with Quads" ikont, amire bonthatsz egy pezsgőt...:)
Mi lett a hand vége?Gondolom megadtad és blöffölt.
Hogy lenne nála A, oly kicsi az esélye, és ő is A nélkül hívott bele, akkora a kassza, hogy szinte neki is dobhatattlan a kártyája ha all in rakod, mivel egyedül az A tól kap ki (illetve a KK tól de ezt hanyagoljuk az ő szemszögéből).
Egyébként valószinüleg a River volt neked a legjobb lap, mert bármi más jött volna le 1 fél forintot nem kereshetnél riveren.
Hogy lenne nála A, oly kicsi az esélye, és ő is A nélkül hívott bele, akkora a kassza, hogy szinte neki is dobhatattlan a kártyája ha all in rakod, mivel egyedül az A tól kap ki (illetve a KK tól de ezt hanyagoljuk az ő szemszögéből).
Egyébként valószinüleg a River volt neked a legjobb lap, mert bármi más jött volna le 1 fél forintot nem kereshetnél riveren.
szted egy ABC játékos milyen range-el callolt a turnön, milyen river tervvel?
mrj-nek abszulút igaza van, ilyen játékos itt sosem blöfföl ... a vége:
Hero checks, MP2 bets $120, Hero calls $120
Total pot: $422
Results:
Hero had :Kh:, :Kd: (four of a kind, Kings).
MP2 had :Ad:, :7d: (four of a kind, Aces).
Outcome: MP2 won $419
Egyébként érdekes, hogy nem kaptam érte bad beat badge-et - úgy látszik mivel muck-oltam elbuktam a második badge-et ... brühühühühühühühü..
Itt van a parti egyébként: https://www.pokertableratings.com/replayer/index.php?site=stars&id=47169264519&hash=8457880235
turnt checkelem,
riveren mindig bukta van ha betel:S
turnt checkelem,
riveren mindig bukta van ha betel:S
..de hisz épp turn-ön van a value! Ászt sosem dob ott ...
"Hogy lenne nála A, oly kicsi az esélye, és ő is A nélkül hívott bele"Meg hogy instaallin riveren,szépen tönkre is mentél volna,megint hoztad a formád!!
[QUOTE=mrj;219149]jobb játékosok csinálják hogy a split kasszákat elviszik IP, de azért valamivel callolnia kellett idáig, PP-k a turnön meghaltak.
K nem valószínű hogy van nála, és nem látom hogy mivel callolhatott a turnön amivel esetleg blöfföt tervezett volna a riverre.
humiliating fold and show? :)[/QU bocs már fogom.