Kövezzetek meg, de én turnön ezt tudnám dobni. Haim vagy valami giganuts vagy draw, de nem tudom elképzelni, hogy OMG legyen annyira agro, hogy itt overset vagy sor/flush alatt belenyisson. Mondjuk az odds nem rossz, de egyenlőre fogalmunk sincs a fish jön-e. Nyilván lehet olyan range-et összehozni, ami ellen megvan az odds, de szerintem itt most nem weaktight a dobás.
lehet a haim-nak most jött le a szettje turnönXD
Érdekes a belenyitás flopon. De mivel a fish nagyon passzív, sztem ő 0%-ban rézel meg, és a reg is csak a rangee tetejével fog rézelni. Egy A-szos fd-vel pl én nem emelnék, mert ilyen brutál flopon a bet elölről nagyon nagy erőt mutat, és eléggé bet/3bet szaga van. Vagy nem?
szerintem TT volt nála :( kíváncsi vagyok a végére...
a fél pakli scarecard.
zárójelben megjegyzem, 3-way potokba oop settel szinte mindig donkolok, ebben a helyzetben meg végképp
ha már így alakult szar egy helyzet, nem dobnám az biztos, call flop, aztán fene tudja:D
És ezt hogy tudod balanszolni? Vagy nem szükséges?
Végül nagy szenvedés közepette rátoltam, haim call, omg call, river J, muck-muck mind2.
A zseniális terem miatt nem tudom a lapjaikat, de valószínűleg nem voltam jobb a regnél:(
Végül nagy szenvedés közepette rátoltam, haim call, omg call, river J, muck-muck mind2.
A zseniális terem miatt nem tudom a lapjaikat, de valószínűleg nem voltam jobb a regnél:(
Én draw-al szoktam néha bet/3betet játszani meg settel/2párral. Szerintem ennyi balance elég.