ha a range-e {QQ+, AK}, akkor preflop fold.
Miért lenne a range AK és QQ+? Ezt nemigazán értem
Sztem az hogy UTG-t 3betel nagyjából semmitsem jelent NL 600on
Na mind1 én nemvagyok képes 3betre foldolni AKs-t az tuti
De lehet ezért nemjátszom NL600at:D
FR-en jó TAG regulár UTG emelésére nem igazán tolják rá szeméttel :D
FR-en jó TAG regulár UTG emelésére nem igazán tolják rá szeméttel :D
4bet/call pf
flop bet-3bet. 8% c/r egyáltalán nem sok.
Nem akarlak megbantani, de szerintem rosszul gondolkodsz... Vmit marhara leegyzserisitesz, vmit meg tulkombinalsz...
Az, h utg emelot 3betelik, semmit nem jelent... Nagyon eltolodtak ezek a dolgok, mar Nl100-on is... 600-on meg ugye modernebb, gondolkodobb, agrobb jatek megy.... Pont azert, mert sokan egybol raporognek, h jaj, Tag vagyok, utg vagyok, megis ramemeltek?! Hat ez AA lehet csak... Ugyanmar... Van olyan h light4bet... Ha nem hiszel ebbe, es qq+ a range szerinted (de milyen alapon???) akkor meg dobd el pre... nem szegyen az, inkabb csak penzegetes...
c/r flop
vagy
bet/shove flop
c/r nekem annyira nem tetszene amiatt, hha csak simán megad akkor turn???
cbetelne olyan 70-80 at -raise 230 - akkor pot olyan 560-580
előttetek olyan 500-500 durván 500 at kéne betenned 1080 ba ami olyan ~1:2 odds az a baj, hogy amivel flopon megadott az ellen turnön nem lesz ennyi oddsod. valami set overpár ellen egy blank turnön:
Board: 4s 6c Qc 2d
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 19.091% 19.09% 00.00% 126 0.00 { AcKc }
Hand 1: 80.909% 80.91% 00.00% 534 0.00 { QQ+, 66, 44 }
egy ilyen ellen turnön már nem éri meg betenni, és hiszem hogy több rosszabb lap lenne a flop call range-ében
a bet/shove-val is hasonló a szitu. amivel raise calloz az ellen biztos hátul leszel de flopon még van 35% EQ-d az előző range ellen , és ha aggro AK val emel vissza flopon azt push-ra el is tudja dobni.
de ha a flop donkodat callozza, akkor nem nagyon lesz oddsod betenni turnön, illetve nem is tudom, hogy milyen módon tudnád a tunön betenni?
lehet hogy hülyeséget mondok de ha flopon nem tudod ezt betenni később már nem nagyon lesz oddsod ha nem jön a szín vagy overcard, de a flop bet/shove jobban hangzik mint a c/r