River fold: ultra nit lettem? (NL200)
Ellenfél regular, számai 20/5/3. Nem volt előzménye a partinak.
Full Tilt Poker No-Limit Hold'em, $2 BB (5 handed)
MP ($252.40)
Hero ($191)
SB ($240)
BB ($188.15)
UTG ($106.40)
Preflop: Hero is Button with [:Qd:], [:Qc:].
2 folds, Hero raises to $7, 1 fold, BB calls $5.
Flop: ($15) [:Ah:], [:Ad:], [:Th:] (2 players)
BB checks, Hero checks.
Turn: ($15) [:Js:] (2 players)
BB checks, Hero checks.
River: ($15) [:Qh:] (2 players)
BB bets $15, Hero raises to $60, BB raises to $181.15 (All-In), Hero folds.
Final Pot: $256.15
Results in white below:
BB doesn't show.
Outcome: BB wins $256.15.
A river nálam check/call. A visszaemelésre milyen lapot fog eldobni, vagy mivel fog kifizetni?
Nálam is river check/call
Volt egy partim kb. két hónapja ami felettébb hasonló volt ehhez. (NL10)
Nálam AK BB-ben.
UTG hív, én csak call. po( 0,8)
Flop AAK
ch-ch
Turn 10
ch-ch
River J
ch-ő hív pot,(1,6) én all-in (12$ ) , és beírtam a chat-be hogy bluff?
ő call, mutat JJ :)
Igen, érdekes megjátszás, de utólag nézve ha bármelyik utcán hívok, ő valszeg dob. Kicsit hasonló, bár nem az a tét :) De én simán elképzelhetőnek tartom, hogy nut-on ült. Szerintem el lehetett dobni.
Az a baj, hogy az AK és a TT kivételével minden megver amivel PF callolhatott, sztem jó dobás...valószínű csak adtam volna a river betjét, márcsak az információ értéke miatt is megérte volna, hogy megnézd a lapját
Én nem tudom elképzelni, h 3as agressziófaktorral egy regulár ennnyire passzívan játszon meg egy TT-, JJ-t. AK-t sem hiszem, h blöffbe akarna hajtani a riveren.
Emellett szerintem a Te játékod alapján tehetne Téged AQra. Sőt én az AQ,QQ lapokat tartom kizárólag elképzelhetőnek nálad, így aztán a blöff is elég valószínűtlen (hisz AQ-t nyílván nem dobat).
Én kisrapi véleményét osztom..., de szerintem a gyere blöffölt szóval a végén még lehet all in-t is megadtam volna.
A river nálam check/call. A visszaemelésre milyen lapot fog eldobni, vagy mivel fog kifizetni?
Nálam is river check/call
Mondjuk én ültem hátul, tehát az emelés már megvolt az ellenfél részéről. Így a megadás és a visszaemelés közül kell választani. Abban bíztam, hogy egy királyt, vagy színt nem tud eldobni, és az addigi játéka alapján nem tartottam valószínűnek a full house-t. Ezért hívtam vissza.
A gond ezzel a játékkal talán, hogy néha mondjuk egy JJ, TT párral, esetleg nut színnel túlértékelve a lapját kiblöfföl, így elveszíthetek egy már megnyert kasszát. Viszont, ha jó játékos, akkor nem csinál ilyet ezekkel a lapokkal, viszont sztem ennyiért eldobni se dobhat el egy sort, vagy nut színt, főleg ahogy a parti addig ment. Ezért gondoltam, hogy lehet profit egy visszaemelésben a riveren. A kérdés, hogy van-e elég érték ebben a river visszahívásban hosszú távon.
Sztetek hibát követtem el?