Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 - SH - BBvD 3bet pot IP river top 2 vs check - max value?

Odyssey8
Válasz Buytherest kommentjére
2013. aug. 27. 18:20

lol, senki se betfoldol itt kicsit induce
és simán checkelhet itt jobbat, ha okos csomó jobb lapot checkel, mert AK-AA ez a legszarabb river és checkel. hero pedig blöffbefordul minden Jx, Qxet amikkel floatolt vagy párt kapott. elég rossz ha itt vki checkel és cfol, ez a "mi fog megadni" kérdést felejtések el
200on vszínű nem lesz olyan képzett, hogy ezt a rivert checkelje jobb lappal ezért könnyű shove. ha jobbal callozott gg, jelöld be ****a csávónak és szólj sanyi bácsinak, hogy hívja be, mert ilyen csávók kellenek jövő pénteken

200-on nincsenek olyan képzettek? 200-on vannak olyan emberek, akik már jóval több, mint 100K-t nyertek, vagy még több 100K-t is!!! ha szeretnél linkelek neked full új grafikonokat ezekről a regekről! A mi fog megadniról meg annyit, hogy azt úgy hívják, h FE miatt kapsz egy blöff AI-t, amit 200 BB Deep-en is vállalnak be emberek fura line-ok végén, akik finoman szólva nem fish-ek!

qwertibie
Válasz Satukan kommentjére
2013. aug. 27. 19:02

attól hogy vannak jó regek 200on, még nem jelenti azt hogy mindenki olyan jó és be kell szarni :)
és shove river as played

Ice-pocó
2013. aug. 27. 20:12

Nekem nincs bajom az eddigi megjátszással. Flop-on nem látom értelmét az emelésnek, mert a gyengébbeket dobatod az erősebbek, meg magadanak minimum. Mivel turn blank u.e. a helyzet. Riveren top2 lett, ami szerintem elég erős ahhoz, hogy check-elj. Nyilván bet. Annyira nem tudom,hogy mi a jobb, de Én a nagyobbra szavaztam, mert azt gondolom, hogy ellenfelünk itt check/call-on van, AA-val AK-val, KJ-jel még KQ-val,amivel nullszaldósak vagyunk. Lehet jó a push is.A kisebb bet lehet indukáltatás, amivel sztem ő is tisztában van és valszeg csak akkor veri vissza, ha erősebb nálad. Bet/fold voltam mellesleg, de most elég bizonytalan vagyok.

R1per2
2013. aug. 27. 20:48

Pre call után én is így játszanám, és riveren betenném. Viszont preflop 4betlblöffölnék inkább ezzel a lappal egy kreatívabb, kellemetlenebb játékos ellen.

naggeri
Válasz R1per2 kommentjére
2013. aug. 27. 21:03

Pre call után én is így játszanám, és riveren betenném. Viszont preflop 4betlblöffölnék inkább ezzel a lappal egy kreatívabb, kellemetlenebb játékos ellen.

nem adunk fel "sok" EV-t a 4bet/bluffel ezzel a hand-el? Nekem jobban tetszik a call IP, de kiváncsi vagyok miért lehet jobb esetleg a 4bet fold.

Odyssey8
2013. aug. 27. 23:17

De ha shove-olunk riveren, akkor nem fogunk blöfföt ki indukálni villainból, és a magas 3betéből kiindulva, + a textúrát elnézve szinte mindig marginális lapja lesz a megadáshoz... kis bet, majd erre esetleg call sztem jobb, shove-ra elfogja dobni az AIR-t :)

Littlemage
2013. aug. 28. 0:01

ezzel lappal szvsz nem jo 4bet bloffolni, ha a megfelelo ellenfel ellen 4betelunk vele, akkor inkabb valuebol, s akkor be kell callozni a pusht, de ezt csak megfelelo statok/history eseten, altalaban sokkal jobb a call.

R1per2
Válasz mikki86 kommentjére
2013. aug. 28. 9:14

meggyőztetek, ty :)

Satukan
Válasz Littlemage kommentjére
2013. aug. 28. 19:40

ezzel lappal szvsz nem jo 4bet bloffolni, ha a megfelelo ellenfel ellen 4betelunk vele, akkor inkabb valuebol, s akkor be kell callozni a pusht, de ezt csak megfelelo statok/history eseten, altalaban sokkal jobb a call.

Téged ismerve elhiszem, hogy van az a Little(i)mage, amivel value-ból be 4bet/callolható. :)

Satukan
2013. aug. 28. 19:43

Vannak ellenfelek, akik néha beheroznak AK/AA szerűséggel is, de róla nem volt ilyen infóm.

Kösz a kommenteket, végül kis tankelés után shove-oltam és gyorsan dobott, így se stack, se note nem lett. :(

Élő ügyfélszolgálat