lol, senki se betfoldol itt kicsit induce
és simán checkelhet itt jobbat, ha okos csomó jobb lapot checkel, mert AK-AA ez a legszarabb river és checkel. hero pedig blöffbefordul minden Jx, Qxet amikkel floatolt vagy párt kapott. elég rossz ha itt vki checkel és cfol, ez a "mi fog megadni" kérdést felejtések el
200on vszínű nem lesz olyan képzett, hogy ezt a rivert checkelje jobb lappal ezért könnyű shove. ha jobbal callozott gg, jelöld be ****a csávónak és szólj sanyi bácsinak, hogy hívja be, mert ilyen csávók kellenek jövő pénteken
attól hogy vannak jó regek 200on, még nem jelenti azt hogy mindenki olyan jó és be kell szarni :)
és shove river as played
Nekem nincs bajom az eddigi megjátszással. Flop-on nem látom értelmét az emelésnek, mert a gyengébbeket dobatod az erősebbek, meg magadanak minimum. Mivel turn blank u.e. a helyzet. Riveren top2 lett, ami szerintem elég erős ahhoz, hogy check-elj. Nyilván bet. Annyira nem tudom,hogy mi a jobb, de Én a nagyobbra szavaztam, mert azt gondolom, hogy ellenfelünk itt check/call-on van, AA-val AK-val, KJ-jel még KQ-val,amivel nullszaldósak vagyunk. Lehet jó a push is.A kisebb bet lehet indukáltatás, amivel sztem ő is tisztában van és valszeg csak akkor veri vissza, ha erősebb nálad. Bet/fold voltam mellesleg, de most elég bizonytalan vagyok.
Pre call után én is így játszanám, és riveren betenném. Viszont preflop 4betlblöffölnék inkább ezzel a lappal egy kreatívabb, kellemetlenebb játékos ellen.
Pre call után én is így játszanám, és riveren betenném. Viszont preflop 4betlblöffölnék inkább ezzel a lappal egy kreatívabb, kellemetlenebb játékos ellen.
De ha shove-olunk riveren, akkor nem fogunk blöfföt ki indukálni villainból, és a magas 3betéből kiindulva, + a textúrát elnézve szinte mindig marginális lapja lesz a megadáshoz... kis bet, majd erre esetleg call sztem jobb, shove-ra elfogja dobni az AIR-t :)
ezzel lappal szvsz nem jo 4bet bloffolni, ha a megfelelo ellenfel ellen 4betelunk vele, akkor inkabb valuebol, s akkor be kell callozni a pusht, de ezt csak megfelelo statok/history eseten, altalaban sokkal jobb a call.
meggyőztetek, ty :)
ezzel lappal szvsz nem jo 4bet bloffolni, ha a megfelelo ellenfel ellen 4betelunk vele, akkor inkabb valuebol, s akkor be kell callozni a pusht, de ezt csak megfelelo statok/history eseten, altalaban sokkal jobb a call.
Vannak ellenfelek, akik néha beheroznak AK/AA szerűséggel is, de róla nem volt ilyen infóm.
Kösz a kommenteket, végül kis tankelés után shove-oltam és gyorsan dobott, így se stack, se note nem lett. :(