dzsairosz
2007. máj. 7. 21:12

10J button

Következő a hand:
Players(max 6):
-Ox- (EUR 29,93 in seat 1)
rahan (EUR 97,75 in seat 2)
BigDickDad (EUR 58,65 in seat 3)
Bimbyris (EUR 34,49 in seat 4)
kometaa (EUR 50,00 in seat 5)
fatraiser (EUR 90,91 in seat 6)

Dealer: rahan
Small Blind: BigDickDad (0,25)
Big Blind: Bimbyris (0,50)

rahan was dealt: Js - Ts

kometaa Fold
fatraiser Fold
rahan Raise (1,80)
BigDickDad Call (1,55)
Bimbyris Fold

Flop 6h - 2s - 9c

BigDickDad Check
rahan Bet (3,00)
BigDickDad Call (3,00)

Turn 6h - 2s - 9c - 8s

BigDickDad Bet (5,00)
rahan Call (5,00)

River 6h - 2s - 9c - 8s - Ac

BigDickDad Check
rahan Bet (16,00)
BigDickDad Call (16,00)

rahan shows: Js - Ts (high card ace)
BigDickDad shows: 6s - 8d (two pairs, eights and sixes)

Szerintem a preflop, flop játék megfelelő. Kérdés: 1. visszaemelnétek-e turnön? 2. Érdemes-e emelni riveren?

bojanika
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. máj. 7. 23:37

1. nem - ingyenlapunk van, lessük meg, ha emelünk és jön egy visszaemelés, akkor mit teszünk???
2. nem - gyakorlatilag nem nyerhetünk, s bár nyerhettünk volna, ez nem sikerült: koncentráljunk a nyerhető partikra. (úgy, hogy turn-ön nem emelünk vissza, sztem nem jó a river raise...; ellenkező esetben más a szitu /bár akkor meg valszeg kapunk egy akkora bet-et a turn-ön, hogy dobnunk kell...)

szerintem call turn-ön, check rivernél...

want2push
Válasz bojanika kommentjére
2007. máj. 7. 23:47

Teljes mértékben egyetértek bojanikaval.

Skiboy
2007. máj. 8. 5:00

2. Érdemes-e emelni riveren?

Ha a drawal teli turn-nél nincs visszaemelés, akkor ezt a river blöfföt csak nagyon ritkán próbálnám meg. Itt a Paraminon nagyon szeretnek megadni nagy emeléseket ha blöfföt sejtenek, márpedig ez egy ilyen helyzet.
De ezt jól ki lehet használni, például ha A9 vagy AA lett volna nálad, gondolom azt is hasonlóan játszod, és ezekkel a lapokkal szépen ki lehet fizettetni a pot közeli emelést a végén.

dzsairosz
Válasz Skiboy kommentjére
2007. máj. 8. 13:02

Ha a drawal teli turn-nél nincs visszaemelés, akkor ezt a river blöfföt csak nagyon ritkán próbálnám meg.

Tehát ezzel azt mondod, hogy konzervatív turn-call river-check lejátszás mellett, esteleg az ultra agresszív turn-reraise river-all-in lehet kifizetődő?
Jobban belegondolva ez a két megjátszási lehetőség merülhet fel, az én játékom tényleg rossz volt, hiszen az ellenfél riveren joggal bízott egy emelésben az A láttán, én meg bele is estem a csapdába, mert a river check-et gyengeségnek éreztem. Pedig a preflop, flop emelésem utáni turn betje már tényleg erőt mutatott.

Skiboy
2007. máj. 8. 18:03

Tehát ezzel azt mondod, hogy konzervatív turn-call river-check lejátszás mellett, esteleg az ultra agresszív turn-reraise river-all-in lehet kifizetődő?

Igen

Élő ügyfélszolgálat