2 parti - két kézbe osztott KK
Ez a két parti időben olyan 1-1,5 perc eltolódással játszódott le két különböző asztalon:
UNREAL999 egy jó regulár játékos, őszintén szólva félek is tőle...mikor megadta a visszaemelésemet, már tudtam, hogy nagy bajban vagyok...fortuna ezúttal nagyot segített nekem, nem sokszor van ilyen...
Players(max 6):
thanksalot (EUR 178,59 in seat 1)
denesk (EUR 106,50 in seat 2)
_WA_ (EUR 221,44 in seat 3)
YOU_SUCK (EUR 120,92 in seat 5)
UNREAL999 (EUR 134,58 in seat 6)
Dealer: YOU_SUCK
Small Blind: UNREAL999 (0,50)
Big Blind: thanksalot (1,00)
denesk was dealt: Kc - Kh
denesk Raise (4,00)
_WA_ Fold
YOU_SUCK Fold
UNREAL999 Raise (13,00)
thanksalot Fold
denesk Call (9,50)
(pot:27,-EUR)
Flop 5d - 2h - 5h
UNREAL999 Bet (25,00)
denesk All-In (93,00)
UNREAL999 Call (68,00)
Turn 5d - 2h - 5h - Th
River 5d - 2h - 5h - Th - 6h
UNREAL999 shows: As - Ac (two pairs, aces and fives)
denesk shows: Kc - Kh (a flush, king high)
denesk wins: EUR 212,00 (with a flush, king high)
Tekintsünk el a szerencsétől. A flop után véleményetek szerint van olyan lépés, hogy megmenekülj egy teljes beülő elbukásától? Vagy ilyen esetben egyszerűen ez van...ilyen sz*r szituációk vannak...
És akkor a következő, szinte rögtön ezután egy másik asztalon:
buff123-ról semmit nem tudtam, nem nagyon láttam még, és nem is rég ültem be erre az asztalra...
Players(max 6):
Fridaybrew (EUR 51,45 in seat 1)
NewAccount (EUR 106,97 in seat 2)
buff123 (EUR 91,74 in seat 4)
denesk (EUR 93,50 in seat 5)
ikohasson (EUR 21,68 in seat 6)
Dealer: Fridaybrew
Small Blind: NewAccount (0,50)
Big Blind: buff123 (1,00)
denesk was dealt: Kh - Kd
denesk Raise (4,00)
ikohasson Fold
Fridaybrew Fold
NewAccount Call (3,50)
buff123 Raise (12,00)
denesk Call (9,00)
NewAccount Fold
(pot: 24,5,-)
Flop 2d - 7s - Jh
buff123 Check
denesk Check
Turn 2d - 7s - Jh - 2s
buff123 Check
denesk Check
River 2d - 7s - Jh - 2s - 4d
buff123 Bet (24,00)
denesk Call (24,00)
buff123 shows: Ad - As (two pairs, aces and deuces)
denesk didn't show hand
buff123 wins: EUR 76,00 (with two pairs, aces and deuces)
Na itt nem kezdtem el agresszorkodni...vhogy sejtettem, hogy nála van az AA, ebben benne volt, hogy egy perccel ezelőtt óriási mákkal nyertem...
Na most akkor, nyomuljunk ilyen helyzetekben, vagy nem? Én azért úgy érzem, hogy egy masszív visszaemelés abban a helyzetben, amikor KK-d van, jellemzően AA-t jelent... Ezentúl ilyen helyzetekben óvatosabb leszek.
üdv
K
Tekintve, hogy blind-ból emelt vissza rád, és te nem vagy CO, vagy button az ellenfél lehetséges lapjai: AK, AA-QQ esetleg JJ, AQ és még néhány blöff lap. Előbbiek persze sokkal valószínűbbek. A flop után egy jó és agresszív játékos ellen, dobhatatlan a király párod egy ilyen helyzetben. Sztem csak az a kérdés, hogy a flopon még csak call, vagy egyből all in. Én inkább az egyből all in mellett vagyok, nehogy AK-val javulhasson vagy esetleg flush draw-n legyen. QQ és AA hasonló valószínűségű és mindkettővel le fog call-olni. Sztem pluszos ez a játék hosszú távon a flop után.
A másodk partiban én valszeg többet buktam volna mint te :(
A flop passz még talán jó, de a turn-t miért passzoltad el? Ott már bőven helye van egy value bet-nek, amivel véded is a lapod, például az AK, AQ ellen.
want2
...vhogy sejtettem, hogy nála van az AA, ebben benne volt, hogy egy perccel ezelőtt óriási mákkal nyertem...
want2push: sztem itt a válasz. :rolleyes:
... :)