3betpot river flush nitty ellen
Pacific, $0.15/$0.30 No Limit Hold'em Cash, 4 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $30 (100 bb)
BB: $6.52 (21.7 bb)
Hero (CO): $56.85 (189.5 bb)
BTN: $35.20 (117.3 bb)
Preflop: Hero is CO with 6 7
Hero raises to $0.78, BTN folds, SB raises to $2.01, BB folds, Hero calls $1.23
Flop: ($4.32) 8 9 5 (2 players)
SB bets $3.24, Hero calls $3.24
Turn: ($10.80) T (2 players)
SB checks, Hero bets $7.50, SB calls $7.50
River: ($25.80) J (2 players)
SB bets $17.25 and is all-in, Hero ??????????
Ellenfél 130 hand alatt 23/12/0-t játszik 12% overall agressionnel, river ez 8 alkalomból 0%. Kérdésem, river call/ fold? Elég gyenge játékos én úgy gondoltam lesz ez elégszer eltévedt dáma. vélemények? Lehet hogy kellett vna flopon raiselni mer erős a range stb, de nem akartam elijeszteni még véletlenül sem. Az elég nagy cbet miatt, úgy voltam vele hogy turnon is hív, ott pedig berakjuk.
jó ez, call a river, simán eltévedhetett dámával mge hülyén játszott KQval is, flösst nem tudsz dobni itt 3bet potban, talán hülye blöff is lesz néha. egyébként sincs túl sok flöss a range-ében valszeg, meg talán csak nem xcallol turn fd-vel.
egyébként preflop izé
Prefelop izé :D Valeszeg erős a range-e, ha esik a lapom letudom sztekkelni elég sokszor, illetve a size is kicsi. Pozim is van, illetve a játékos is gyenge.
Jó indoklás? :D
Én megfelelőnek tartom a preflop callt ezzel a lappal, ha vagyunk annyira jó játékosok, hogy képesek legyünk így floppolni. Egyébként megadnám riveren.
Statjai alapján is gyenge. Pre call es szetfloppolni ezzel a makolos lappal. Életben nem fog megszabadulni AA-tol sztem. Örül h jo lapot kapott nyerni akar :)
egyébként sincs túl sok flöss a range-ében valszeg, meg talán csak nem xcallol turn fd-vel.
Nagyon sokat tankeltem és úgy voltam vele, hogy lesz ez QQ is szóval calloltam, de nem voltam biztos benne, hogy ez jó.
Végül pont QQ-t mutatott. :)
és a Flop raise nem lenne jobb itt ? Bár így is bekerült végül de kellett hogy javuljon riveren.
What? :D
Még regek is sokan beallnak itt x/callra FD-val, de egy 20/12-es nem fog? :) Meg FD azt mondod nem lesz nala, de KQ igen? Erdekes... :)
Konkretan kozel 100% igy tolja majd a FD-kat. 3bet miatt viszont valoban keves lesz nala, es ugyanezt csinalhatja QQ is, igy river call.
Pre call sztem nem rossz, pozi es edge miatt.