Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > 3betpot river flush nitty ellen

davidgeszt
2014. júl. 25. 17:31

3betpot river flush nitty ellen

Pacific, $0.15/$0.30 No Limit Hold'em Cash, 4 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: $30 (100 bb)
BB: $6.52 (21.7 bb)
Hero (CO): $56.85 (189.5 bb)
BTN: $35.20 (117.3 bb)

Preflop: Hero is CO with 6Image 7Image
Hero raises to $0.78, BTN folds, SB raises to $2.01, BB folds, Hero calls $1.23

Flop: ($4.32) 8Image 9Image 5Image (2 players)
SB bets $3.24, Hero calls $3.24

Turn: ($10.80) TImage (2 players)
SB checks, Hero bets $7.50, SB calls $7.50

River: ($25.80) JImage (2 players)
SB bets $17.25 and is all-in, Hero ??????????

Ellenfél 130 hand alatt 23/12/0-t játszik 12% overall agressionnel, river ez 8 alkalomból 0%. Kérdésem, river call/ fold? Elég gyenge játékos én úgy gondoltam lesz ez elégszer eltévedt dáma. vélemények? Lehet hogy kellett vna flopon raiselni mer erős a range stb, de nem akartam elijeszteni még véletlenül sem. Az elég nagy cbet miatt, úgy voltam vele hogy turnon is hív, ott pedig berakjuk.

BelaKecske
Válasz davidgeszt kommentjére
2014. júl. 25. 17:49

jó ez, call a river, simán eltévedhetett dámával mge hülyén játszott KQval is, flösst nem tudsz dobni itt 3bet potban, talán hülye blöff is lesz néha. egyébként sincs túl sok flöss a range-ében valszeg, meg talán csak nem xcallol turn fd-vel.

egyébként preflop izé

davidgeszt
2014. júl. 25. 18:10

Prefelop izé :D Valeszeg erős a range-e, ha esik a lapom letudom sztekkelni elég sokszor, illetve a size is kicsi. Pozim is van, illetve a játékos is gyenge.
Jó indoklás? :D

van Gerwen
2014. júl. 25. 18:16

Én megfelelőnek tartom a preflop callt ezzel a lappal, ha vagyunk annyira jó játékosok, hogy képesek legyünk így floppolni. Egyébként megadnám riveren.

kacorkiraly
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. júl. 25. 23:37

Statjai alapján is gyenge. Pre call es szetfloppolni ezzel a makolos lappal. Életben nem fog megszabadulni AA-tol sztem. Örül h jo lapot kapott nyerni akar :)

Tir-X
2014. júl. 26. 10:07

egyébként sincs túl sok flöss a range-ében valszeg, meg talán csak nem xcallol turn fd-vel.

What? :D
Még regek is sokan beallnak itt x/callra FD-val, de egy 20/12-es nem fog? :) Meg FD azt mondod nem lesz nala, de KQ igen? Erdekes... :)

Konkretan kozel 100% igy tolja majd a FD-kat. 3bet miatt viszont valoban keves lesz nala, es ugyanezt csinalhatja QQ is, igy river call.

Pre call sztem nem rossz, pozi es edge miatt.

davidgeszt
2014. júl. 26. 17:29

Nagyon sokat tankeltem és úgy voltam vele, hogy lesz ez QQ is szóval calloltam, de nem voltam biztos benne, hogy ez jó.

Végül pont QQ-t mutatott. :)

Balibá
Válasz Tir-X kommentjére
2014. júl. 26. 21:15

és a Flop raise nem lenne jobb itt ? Bár így is bekerült végül de kellett hogy javuljon riveren.

BelaKecske
Válasz Tir-X kommentjére
2014. júl. 26. 23:04

What? :D
Még regek is sokan beallnak itt x/callra FD-val, de egy 20/12-es nem fog? :) Meg FD azt mondod nem lesz nala, de KQ igen? Erdekes... :)

Konkretan kozel 100% igy tolja majd a FD-kat. 3bet miatt viszont valoban keves lesz nala, es ugyanezt csinalhatja QQ is, igy river call.

Pre call sztem nem rossz, pozi es edge miatt.

azt írtam, hogy talán nem :D

azt meg nem tudhatod, h közel hány százalékban tolja így az fd-ket.

Élő ügyfélszolgálat